Torna el concurs literari Vila de Mont-roig que ja arriba a la 42a edició

Torna el concurs literari Vila de Mont-roig que ja arriba a la 42a edició

  • El termini per presentar els treballs originals ja està obert i finalitzarà el 15 de juliol 

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del departament de Cultura, torna a engegar el Concurs Literari Vila de Mont-roig, que aquest any arriba a la seva 42a edició.

Cal destacar que torna a estar oberta la categoria de poesia local, que està adreçada a aquelles persones empadronades al municipi que escriguin versos amb l’objectiu de fomentar i valorar el seu treball poètic, amb un premi valorat amb 200 euros. Com a novetat d’aquesta edició, el premi microrelats haurà d’incloure la paraula Ermita atès que l’any 2022 l’Ermita Mare de Deu de la Roca va ser declarada Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN).

Les categories clàssiques del Concurs Literari són narrativa per adults amb el Premi Magdalena Guerrero, el Premi Miquel Ferré a treballs poètics i el Premi de Recerca Vila de Mont-roig, en el qual s’hi inclouen els treballs de recerca de batxillerat. La categoria de recerca també està oberta a treballs que tractin sobre el municipi, des de qualsevol vessant: social, cultural, polític, econòmic, històric, turístic, etnològic, ambiental i de sostenibilitat. Finalment, els premis infantils i juvenils es divideixen entre narrativa breu i poesia, i hi poden participar infants i joves de 3r de primària fins a 2n de Batxillerat i Cicles Formatius.

D’altra banda, l’Ajuntament de Mont-roig està preparant l’edició de les obres guanyadores de l’any 2022, que es presentarà a la tardor quan es donin a conèixer les persones guanyadores dels Premis Literaris Vila de Mont-roig 2023.

Presentació dels originals

Les obres poden presentar-se fins al 15 de juliol, de forma presencial a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Mont-roig i Miami Platja, o bé, es poden enviar a través del tràmit a la seu electrònica (enllaç). També es poden enviar per correu postal a l’adreça: Carretera de Colldejou s/n, 43300 Mont-roig del Camp.

Podeu consultar les bases dels premis en el següent enllaç i per qualsevol aclariment podeu contactar amb el departament de Cultura al telèfon 977 81 17 49 i al correu electrònic cultura@mont-roig.cat.

Comparteix aquest article