Torna Expedició Mont-roig, una activitat d’orientació i descoberta en família

Torna Expedició Mont-roig, una activitat d’orientació i descoberta en família

  • La proposta, que es realitzarà el pròxim diumenge 8 de maig, serà gratuïta i s’iniciarà a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca
  • Les famílies que hi vulguin participar s’han d’inscriure prèviament a la web o APP d’Entrapolis.com

El Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza, per al pròxim diumenge 8 de maig i en el marc de les actuacions que formen part del projecte de l’Escola de Famílies, una nova edició de l’activitat d’orientació i descoberta familiar Expedició Mont-roig. Una proposta que va tenir molt bona acollida i que consisteix en un joc de pistes que proposa als participants orientar-se per camins i senders i gaudir de la natura. De nou, l’escenari triat és l’entorn de l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca.

L’activitat començarà a l’aparcament de l’Ermita i s’oferiran sortides des de les 9 del matí i fins a les 11 h. Els participants rebran un mapa amb una sèrie de punts marcats i numerats i l’objectiu serà localitzar-ne els màxims possibles, recorrent camins i senders ben marcats i fàcils de transitar.

Per tal d’evitar aglomeracions en cas de coincidir diverses famílies al punt d’inici, es farà la sortida de forma esglaonada.

La durada de l’activitat és adaptable en funció del nombre de balises que es vulguin trobar. En tot cas, la previsió és que duri al voltant de dues hores i mitja. En acabar, està previst un petit obsequi per a totes les famílies participants.

Inscripcions obertes

Cal inscriure’s prèviament a través de la web i l’APP Entrapolis al següent enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/expedicio-mont-roig. S’ha de fer únicament una inscripció per família i es pot demanar més informació al telèfon 977172865. Les places són limitades.

Expedició Mont-roig es va crear amb la finalitat de promoure les activitats en família i que aquestes s’animin a compartir estones de diversió i joc plegats. És també una proposta per descobrir l’entorn més proper del municipi, entrant en contacte amb el medi natural. La iniciativa també es va dur a terme a Miami Platja, el passat mes de novembre.

 

Comparteix aquest article