Torna la celebració de Sant Joan amb dos espectacles de foc a Mont-roig i a Miami Platja

Torna la celebració de Sant Joan amb dos espectacles de foc a Mont-roig i a Miami Platja

 • Caldrà reservar anticipadadament les entrades, que seran gratuïtes, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, per telèfon o al correu festes@mont-roig.cat.

La nit de Sant Joan se celebrarà a Mont-roig i a Miami Platja amb  dos espectacles de foc que es faran a la pista d’estiu i al pati de l’escola Joan Miró, respectivament, a partir de les 22.30h. Aquest  espectacle anirà a càrrec de la companyia Manos de Fuego, que oferirà una gran varietat de disciplines circenses, dansa, acrobàcia i efectes pirotècnics.  A Mont-roig, prèviament a l’espectacle  de foc,  hi haurà la lectura del Missatge dels Focs de Sant Joan, després que l’Associació de Veïns Muntanya Roja hagi organitzat la tradicional recollida de la Flama del Canigó.

Per accedir a tots dos recintes i per tal de ser molt curosos amb tots els protocols de seguretat per la Covid19, caldrà reservar prèviament les entrades, que seran gratuïtes. La reserva de localitats es podrà fer a  través dels següents canals:

 1. Mitjançant la Seu electrònica de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp – Apartat: cita prèvia – Caldrà reservar l’entrada per l’espectacle de Mont-roig o de Miami Platja. En el procés de reserva d’una localitat s’haurà d’indicar el correu electrònic, que serà on es rebrà la confirmació. L’entrada serà nominativa, per tant, si es vol reservar més d’una plaça, caldrà fer de nou el mateix procés i indicar el nom de la persona que hi assistirà.
 2. Mitjançant el telèfon 695.999.579, de 10 a 14 hores, de dilluns a divendres.
 3. Enviant un  correu electrònic del Departament de Festes amb el nom dels interessats: festes@mont-roig.cat

En tots dos casos, els nens inenes de més de 2 anys necessitaran tenir una reserva per poder disposar d’una localitat pròpia.  Si per causes de força major no es pot assistir a l’espectacle pel qual s’havia demanat accés, es podrà anular la reserva seguint les indicacions que trobareu al correu electrònic de confirmació de la localitat.

Mesures de precaució

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda que  les mesures que s’aplicaran per garantir un Sant Joan segur i cívic requereixen la màxima col·laboració de tota la ciutadania. Els consells que es donen des de consistori són els següents:

1.-  Cal respectar les normes de prevenció de la Covid19, entre les quals hi ha l’ús de la mascareta en tot moment i la distància de seguretat.

2.- Cal atendre en tot moment les indicacions de les persones responsables dels espais de la festa.

3.- Es podrà accedir a l’espai a partir de les 22 hores.

4.- L’espai de l’espectacle no disposarà de servei de bar.

Mesures de protecció civil

Protecció Civil de la Generalitat ha presentat les mesures provisionals per aquest Sant Joan, en les quals  aconsella celebrar Sant Joan en grups reduïts de persones (familiar i amics) i també demana evitar les festes amb aglomeracions de gent que no estan permeses fins al moment.

Protecció  Civil també recorda que cal mantenir la higiene de mans per prevenir contagis i utilitzar la mascareta i la distància de seguretat. En els sopars, cal evitiar compartir  menjar i estris a l’hora dels àtas i,  pel que fa a la pirotècnia, cal recordar que és incompatible el gel hidroalcohòlic amb el llançament de petards i  que les mascaretes més adequades són les de cotó.

A aquestes mesures  extraordinàries  per evitar la propagació de la Covid 19 cal afegir les precaucions habituals a  l’hora de llançar els petards, que s’han d’adquirir als establiments autoritzats.

 • No subjecteu els petards amb les mans.
 • No us guardeu petards a les butxaques.
 • No poseu els petards a prop de la cara ni del cos.
 • Utilitzeu mitjans segurs per encendre el material pirotècnic: metxes i similars.
 • Enceneu sempre la metxa per l’extrem, perquè us doni temps d’enretirar-vos.
 • Si un petard no s’encén bé, no el toqueu fins al cap de mitja hora i remulleu-lo.
 • No llanceu coets ni petards a menys de 500 metres de zones boscoses.
 • No llanceu mai petards contra ningú.
 • Als llocs on es facin revetlles cal recollir la roba estesa i els tendals, i tancar portes i finestres.
 • No encengueu cap petard dins les cases.
 • No llanceu ni manipuleu petards des de balconades ni finestres.
 • Tingueu cura del mobiliari urbà alhora de llençar un petard.

Comparteix aquest article