Torna la cursa popular Crema Torrons a Miami Platja, que enguany serà solidària amb la Creu Roja

Torna la cursa popular Crema Torrons a Miami Platja, que enguany serà solidària amb la Creu Roja

  • Cartell Crema Torrons 2022

    Tindrà lloc el diumenge 9 de gener a les 10 del matí amb distàncies de 10 i 5 quilòmetres i també les tradicionals curses infantils

El proper diumenge 9 de gener torna una nova edició de la cursa  popular Crema Torrons de Miami Platja que servirà per tancar els actes nadalencs al municipi i per començar l’any practicant esport. Aquesta  cursa, que l’any passat es va haver de suspendre per les restriccions de la Covid, està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp amb el suport tècnic de la Sansi i, de nou, tindrà caràcters solidari, ja que una part  de la recaptació de les inscripcions serà per la Creu Roja com a agraïment per la tasca feta durant la pandèmia.

La Crema Torrons tindrà com a punt de sortida la platja Cristall de Miami Platja i el recorregut passarà, de nou, per davant de les platges del municipi. És una competició oberta a totes les  edats i l’organització ha preparat un recorregut de 10 i un de cinc quilòmetres. La  competició començarà a les 10 del  matí i a partir de les 11.30h hi haurà les curses de promoció pels més petits. Els participants  rebran una samarreta tècnica de màniga llarga i una bossa d’obsequis dels patrocinadors.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la pàgina www.crematorrons.com

Comparteix aquest article