Torna la Festa de la Infància el diumenge 12 de desembre als poliesportius de Mont-roig i de Miami Platja

Torna la Festa de la Infància el diumenge 12 de desembre als poliesportius de Mont-roig i de Miami Platja

Cartell Festa de la Infància.

  • Durant la jornada tindrà lloc l’acte de benvinguda als nadons,nascuts entre el dia 1 de novembre de 2020 i el 30 de novembre de 2021

Programa Festa de la Infància. (descarrega el pdf)

La 5a edició de la Festa de la Infància, que organitza l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, tornarà el proper diumenge 12 de desembre al matí, entre les 11 i les 14h,  als poliesportius municipals de Mont-roig i Miami Platja, després que l’any 2020 es va haver d’anular per les restriccions de la pandèmia de la Covid19.

Ara, el consistori de Mont-roig del Camp ha volgut reprendre aquesta jornada festiva que s’ha integrat dins la programació de Nadal.  La Festa de la Infància, que estarà formada per un seguit d’activitats lúdiques per a tota la família, incorpora com s’ha fet fins ara, l’acte de benvinguda als nadons. En aquesta edició seran homenatjats els nens i nenes nascuts entre el dia 1 de novembre de 2020 i el 30 de novembre de 2021. La mascota de Mont-roig i Miami Platja,  la Momi, també farà acte de presència durant la matinal a tots dos poliesportius.

Cal recordar que el cartell de la Festa de la Infància és el dibuix guanyador del concurs que s’ha realitzat a partir d’una crida a tots els nens i nenes del municipi de preescolar i primària. La guanyadora del concurs és la Mestral Risalde Vallverdú, de 6 anys, que va ser escollida després d’una decisió molt complicada pel jurat, ja que alguns dels dibuixos rebuts, eren molt encertats.

Comparteix aquest article