Torna la Festa de l’Oli Nou de Mont-roig del Camp el diumenge 7 de novembre  

Torna la Festa de l’Oli Nou de Mont-roig del Camp el diumenge 7 de novembre  

  • Cartell Festa Oli 2021

    Hi haurà venda directa de l’oli nou dels sis productors locals participants a la festa i servei d’esmorzar i bar

  • La festa, que es celebrarà al Parc Maria Martori comptarà també amb un tast d’olis (prèvia reserva), l’actuació  de la Colla Gegantera dels Sis Carrers i els Grallers de Mont-roig del Camp i castells amb els Xiquets de Cambrils

El diumenge 7 de novembre, de les 9 a les 13h, al Parc Maria Martori de Mont-roig del Camp, tindrà lloc una nova edició de la Festa de l’Oli Nou, que permetrà tastar l’oli de raig de la collita 2021 de diversos productors locals.

Enguany, la Festa de l’Oli Nou, que torna després de la suspensió de l’any passat per la pandèmia de la Covid, tornarà a comptar amb la participació de 6 productors locals que oferiran venda i exposició d’aquest elixir daurat.

A més, s’han programat diverses activitats complementàries. Una de les novetats d’enguany és un tast d’olis a càrrec d’Eudald Salvat, membre del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya. El tast permetrà conèixer les propietats dels olis d’oliva arbequina verge extra i també diferenciar les qualitats, els atributs i els defectes dels olis que es poden trobar als comerços. Per aquest tast caldrà inscripció prèvia a www.entrapolis.com/entradas/tast-dolis-festa-de-loli-nou-2021

 

Tabé durant el matí hi haurà una ballada dels gegants de la Colla Gegantera dels Sis Carrers de Mont-roig, acompanyats dels Grallers de Mont-roig i una actuació castellera a càrrec dels Xiquets de Cambrils.

Així mateix, hi haurà servei de bar que permetrà esmorzar al recinte. Aquest servei anirà a càrrec del Bar Papaya.

A més, l’empresa local Olis Solé també oferirà diverses visites guiades a les seves instal·lacions.

Guanya l’oli de tot l’any

Finalment, s’han preparat dos sortejos que permetran als participants guanyar l’oli per tot l’any. Un a través d’Instagram de Mont-roig Miami Turisme que durarà del 7 al 21 de novembre i l’altre in situ el dia de la festa per tots aquells que comprin oli dels diferents productors.

En cas de pluja o mal temps, la Festa de l’Oli Nou se celebraria al Pavelló Municipal d’Esports de Mont-roig del Camp.

Comparteix aquest article