Torna la Fira de Mont-roig del Camp

Torna la Fira de Mont-roig del Camp

  • Serà la 139a edició i tindrà lloc del 4 al 7 d’agost
  • Comptarà amb un espai gastronòmic amb foodtrucks i música en directe, a més de les tradicionals activitats festives i lúdiques per a tots els públics

La 139a Fira de Mont-roig del Camp se celebrarà del 4 al 7 d’agost

La 139a Fira de Mont-roig del Camp tindrà lloc del 4 al 7 d’agost amb un programa d’activitats festives i tradicionals per a tots els públics, un espai gastronòmic amb foodtrucks i les habituals atraccions i paradetes.

Espai gastronòmic amb foodtrucks i música en directe

 En aquesta edició hi haurà un espai gastronòmic que comptarà amb foodtrucks, zona chill out i actuacions musicals. Estarà ubicat al carrer 1 d’octubre, els dies 5, 6 i 7. En aquest espai, que estarà obert a partir de les 18 h, s’hi han programat diversos concerts en directe, un espectacle infantil i el concurs de Cuina de la Fira.

El Concurs de Cuina, que es celebrarà el 7 d’agost, està obert a totes les edats i té l’objectiu de posar en valor la cuina local i els productes de proximitat i de la terra. Les inscripcions per participar-hi es poden fer fins dimecres vinent dia 3 a les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania i a l’oficina de l’Espai.

Concert amb l’orquestra Costa Brava, havaneres i comèdia musical

Entre les propostes festives, no hi faltaran el concert i ball amb l’orquestra Costa Brava, les havaneres amb el grup Sopa de Peix, les activitats infantils i els inflables a la piscina, la festa jove amb DJs i la piscina nocturna, els focs artificials i les activitats que han preparat les entitats del municipi com la Garrofang del C.E. l’Areny, la Trobada de gegants organitzada per la Colla gegantera i grallera del Barri de Dalt “Pitota i Pitot”, la discoteca mòbil dels Kintus 22 o les competicions de bàsquet i futbol, impulsades per l’Associació de Veïns Muntanya Roja i el Club Atlètic Mont-roig.

Finalment, totes aquelles persones que etiquetin les seves fotografies a les xarxes socials amb el hastag #FiraMontroig22 entraran al sorteig de diversos premis.

Comparteix aquest article