Torna la Mitja Marató de Miami Platja coincidint amb les vacances de Setmana Santa

Torna la Mitja Marató de Miami Platja coincidint amb les vacances de Setmana Santa

  • Cartell Mitja Marató 2022

    El dissabte 16 d’abril, a partir de les 10 del matí, es faran les curses de 21k, 10k, 5k i també les de promoció infantils a partir de les 12.30h

  • L’organització fa una crida a la ciutadania per aconseguirvoluntaris i voluntàries que ajudin en el control dels carrers i en les tasques de suport

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza la 5a edició de la Mitja Marató de Miami Platja el dia 16 d’abril a partir de les deu del matí. Aquesta cursa arriba coincidint amb les vacances de Setmana Santa i servirà per recuperar la competició, ja que en les edicions dels anys 2020 i 2021 es va haver de suspendre per la pandèmia.

La cinquena edició d’aquesta competició comptarà, com és habitual, amb tres curses de diferent recorregut: de 21,10 i 5 quilòmetres; i amb dues curses infantils, per tal de fer-la accessible a tots els nivells. Les sortides de les curses es faran des del Poliesportiu de Miami Platja i en el cas de les de promoció, l’hora de sortida serà a partir de les 12.30 h.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer per internet a través de la pàgina web www.lasansi.com/es/mitjamiamiplatja. L’organització ha previst com a màxim la presència de 500 corredors entre totes les  categories.

Tots els participants rebran una samarreta tècnica una bossa amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores, una medalla de finisher  pels que participin en les tres curses, a més d’una sèrie d’avantatges com llebres, serveis de guarda-roba, de massatgistes, d’acollida per infants, plans d’entrenament, sortejos i més sorpreses.

Crida a la col·laboració dels voluntaris.

D’altra banda, l’àrea d’Esports  de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp fa una crida a la ciutadania per a fer-se voluntari/voluntària i col·laborar amb l’organització.  Tots els interessats i interessades es poden inscriure a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8adgq0J9yBNhDtnGropNry_alG_rFHUsCVfMcMDCpJevBBQ/viewform?usp=sf_link

Tall en la circulació

En motiu de la Mitja Marató del dissabte 16 d’abril hi haurà diverses afectacions de carrers al nucli de Miami Platja. Per aquest motiu es recomana utilitzar l’avinguda Diversitat per desplaçar-se per Miami Platja. Amb tot, hi haurà regulació de pas als carrers Conca i Guadalajara.  L’horari d’afectacions, que començarà a les 7 del matí, variarà segons els carrers.

Comparteix aquest article