Torna la Mitja Marató de Miami Platja coincidint amb les vacances de Setmana Santa

Torna la Mitja Marató de Miami Platja coincidint amb les vacances de Setmana Santa

  • El dissabte 8 d’abril, a partir de les 9.15 h del matí, es faran les curses de 21k, 10k, 5k i també les de promoció infantils a partir de les 11.30 h

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza la 6a edició de la Mitja Marató de Miami Platja el dissabte 8 d’abril a partir de les 9.15 h del matí. Aquesta cursa, com cada any des de la seva creació, arriba coincidint amb les vacances de Setmana Santa amb l’objectiu de convertir-la en un  al·licient per visitar el nucli de Miami Platja i també fomentar la pràctica esportiva.

La sisena edició d’aquesta competició comptarà, com és habitual, amb tres curses de diferent recorregut: de 21,10 i 5 quilòmetres; i amb tres curses infantils, per tal de fer-la accessible a tots els nivells, fis i tot els més petits podran competir acompanyats dels pares. Les sortides de les curses es faran des del Poliesportiu de Miami Platja i en el cas de les de promoció, l’hora de sortida serà a partir de les 11.30 h.

En l’edició d’enguany, les curses de 5 i 10 quilòmetres mantenen pràcticament el mateix circuit que l’any passat. La principal novetat serà pels corredors i corredores que facin la mitja marató, la distància de 21 quilòmetres, que hauran de donar dues voltes a un mateix circuit, que coincideix pràcticament amb el de la cursa de 10 quilòmetres.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer per internet a través de la pàgina web https://webtretzesports.wixsite.com/mitjamiamiplatja. L’organització ha previst al voltant de mig miler de participants entre totes les  categories.

Tots els participants rebran una samarreta tècnica una bossa amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores, una medalla de finisher  pels que participin en les tres curses, a més d’una sèrie d’avantatges com llebres, serveis de guarda-roba, de massatgistes, d’acollida per infants, plans d’entrenament, sortejos i més sorpreses.

Talls en la circulació

Amb motiu de la Mitja Marató de Miami Platja del dissabte 8 d’abril hi haurà diverses afectacions de carrers. Per aquest motiu, es recomana utilitzar l’avinguda Diversitat per desplaçar-se per Miami Platja i evitar així els talls pels carrers on es fa la cursa. Amb tot, hi haurà regulació de pas als carrers Toledo i Guadalajara per facilitar la circulació.  L’horari d’afectacions, que començarà a les 6 del matí, variarà segons els carrers i està previst que s’acabi a les 12 del migdia.

 

 

 

 

Comparteix aquest article