Torna la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Mont-roig del Camp que tindrà lloc els dies 14 i 15 de maig

Torna la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Mont-roig del Camp que tindrà lloc els dies 14 i 15 de maig

  • La Pubilla i l’Hereu 2022.

    La proclamació serà a través d’un sorteig entre tots els candidats i candidates que s’han presentat

El cap de setmana del 14 i 15 de maig torna la festa del pubillatge de Mont-roig del Camp. Els actes s’iniciaran el dissabte a la nit a les 22.30 h al Poliesportiu municipal amb la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Mont-roig del Camp. Després de l’elecció hi haurà ball amb l’Orquestra Costablanca i per acabar la festa el grup de kintus i kintes posarà música amb un DJ.

Cal recordar que un dels aspectes importants de la proclamació de la Pubilla i l’Hereu d’aquest 2022 és que no es farà amb el sistema de votacions per punts com era habitual els altres anys, sinó que a petició de les entitats participants s’ha recuperat el sistema de l’elecció del pubillatge a través del sorteig, com s’havia fet antigament. Del sorteig en sortiran dos noms, el de la Pubilla  i el de l’Hereu de Mont-roig del Camp 2022. Cal destacar que també es presentaran la pubilla i l’hereu infantils sorgits entre els alumnes de cinquè de primària de l’Escola Mare de Déu de la Roca.

La Pubilla i l’Hereu del nostre municipi seran candidats al Pubillatge Nacional de Catalunya, una celebració que es fa cap al mes d’octubre i que organitza Foment de les Tradicions Catalanes. Per aquest motiu, s’ha convidat a representants de Foment de les Tradicions Catalanes a assistir a la Festa de les Pubilles.

El diumenge 15 de maig al migdia hi haurà la recepció institucional del pubillatge. Les autoritats locals rebran a tot el pubillatge i a les entitats a la Casa de Cultura Agustí Sardà per anar en cercavila acompanyats de la Colla Gegantera dels Sis Carrers i dels Grallers de Mont-roig fins al Parc Martori.

Un cop al Parc Maria Martori, es farà la recepció institucional i a continuació tindran lloc la ballada de Gegants acompanyats dels Grallers i també una exhibició del Ball de bastons de Cambrils. Durant l’acte es servirà vermut per totes les persones assistents.

Fins al dia 5 de maig hi ha temps perquè les persones o entitats que ho desitgin puguin presentar-se a la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Mont-roig del Camp, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament en el següent enllaç.

 

Comparteix aquest article