Torna l’Espai Entrevistes amb 11 empreses que ofereixen un centenar de vacants

Torna l’Espai Entrevistes amb 11 empreses que ofereixen un centenar de vacants

Cartell Espai Entrevistes

  • De nou, les empreses faran una preselecció dels candidats/es que s’hauran d’inscriure prèviament abans de l’entrevista presencial que tindrà lloc el 24 de març al parc de les Oliveres

El proper 24 de març tindrà lloc una nova edició de l’Espai Entrevistes, una iniciativa de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través de la regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació al municipi. En aquesta edició hi 11 empreses del municipi que ofereixen un total de 98 places vacants.

Per participar en les entrevistes de selecció que tindran lloc el dijous dia 24 de març, a partir de les 9.30 h del matí, al Parc de les Oliveres de Miami Platja, caldrà enviar prèviament el currículum al correu electrònic de cada una de les empreses participants. Aquestes empreses faran una preselecció amb tots els candidats/es que hagin enviat les seves dades i convocaran a les persones seleccionades a l’entrevista presencial.

Data límit i correu d’informació  

La data límit per enviar el currículum a les empreses és el dia 22 de març.  Per a qualsevol dubte es pot contactar al telèfon 977 172527 o al correu electrònic promocio@mont-roig.cat.

Empreses participants i adreces

La major part de les places ofertades per les empreses són del sector de la restauració i l’allotjament turístic. Així, hi trobem 36 places vacants de cuiner/a i ajudant/a de cuina, 33 cambrers/res, 8 recepcionistes, 8 cambrers/res de pisos i/o neteja, 8 socorristes, 4 professionals de manteniment d’edificis turístics, 1 administratiu/va i 2 animadors/es d’establiments turístics. Al cartell adjunt s’hi troba la demanda específica de cada empresa per tal d’enviar el currículum més adequat a cada demanda i facilitar la selecció de personal.

 

 

 

 

Comparteix aquest article