Torna l’Espai Entrevistes amb 18 empreses que ofereixen més de 200 llocs de treball

Torna l’Espai Entrevistes amb 18 empreses que ofereixen més de 200 llocs de treball

  • Enguany, com a conseqüència de la gran oferta, les entrevistes exprés es faran durant dues jornades, els dies 16 i 17 de març
  • Les empreses faran una preselecció dels candidats/es que s’hauran d’inscriure abans del 14 de març, per poder participar en l’entrevista presencial que tindrà lloc al Centre Polivalent de Miami Platja

Descarrega’t el pdf amb totes les vacants i requisits.

Descarrega’t tota la informació sobre les sessions exprés

Els dies 16 i 17 de març tindrà lloc una nova edició de l’Espai Entrevistes, una iniciativa de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp a través de la regidoria d’Impuls Econòmic, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació al municipi. En aquesta edició hi 18 empreses del municipi i de la zona que ofereixen més de 200 llocs de treball. Com a conseqüència de la gran quantitat de places vacants, enguany, les entrevistes es faran dos dies i no en una única jornada com s’havia fet fins ara.

Per participar en les entrevistes de selecció, que tindran lloc a partir de les 9.30 h, al Centre Polivalent de Miami Platja, caldrà enviar prèviament el currículum al correu electrònic de cada una de les empreses que ofereixen llocs de treball. Aquestes empreses faran una preselecció amb tots els candidats/es que hagin enviat les seves dades i convocaran a les persones seleccionades a l’entrevista presencial. Per assistir a les entrevistes presencials, és imprescindible tenir cita prèvia.

Data límit i correu d’informació  

La data límit per enviar el currículum a les empreses és el dia 14 de març.  Per a qualsevol dubte es pot contactar al telèfon 977 172527 o al correu electrònic promocio@mont-roig.cat.

Empreses participants i adreces

La major part dels llocs de treball que s’ofereixen són del sector de la restauració i l’allotjament turístic. Així, hi trobem places vacants de personal de cuina, de sala, de neteja, de botigues, professionals de manteniment d’edificis turístics, de recepció d’establiments turístics, animació, entre altres. Al cartell adjunt i a continuació es pot consultar la demanda específica de cada empresa i el correu electrònic on s’ha d’enviar el currículum per participar als processos selectius.

 

EMPRESES I CONTACTE

Comparteix aquest article