Torna l’Espai Entrevistes amb noves ofertes de llocs de treball

Torna l’Espai Entrevistes amb noves ofertes de llocs de treball

  • Tres empreses locals que estan en procés de selecció de personal entrevistaran a persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal en sessions exprés per a trobar feina
  • La segona edició d’aquesta iniciativa tindrà lloc el 6 de març, a les 9 h, al Centre Polivalent de Miami Platja

La pròxima edició de l’Espai Entrevistes tindrà lloc el 6 de març

L’àrea d’Impuls Econòmic i d’Ocupació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha tornat a posar en marxa l’Espai Entrevistes, una iniciativa a través de la qual empreses locals que estan en procés de selecció de personal entrevisten a persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal. La singularitat de la proposta, que té l’objectiu de fomentar l’ocupabilitat al municipi, és que les entrevistes són exprés i tenen una durada màxima de 5 minuts.

La pròxima trobada de l’Espai Entrevistes tindrà lloc el dia 6 de març al Centre Polivalent de Miami Platja i hi participaran les empreses locals Camping Miramar, Eclipse Playa Cristal i Alannia Els Prats – Marjal Resorts. En aquesta ocasió es realitzaran entrevistes ràpides per cobrir una dotzena de perfils diferents, que estan relacionats amb el sector turístic. Es tracta de personal de sala, de cuina, de neteja, de seguretat, de recepció, d’animació o de jardineria, entre d’altres.

Les entrevistes començaran a les 9 del matí i es faran segons ordre d’arribada dels candidats/es. Per participar-hi cal portar un currículum actualitzat per a cada lloc de treball al qual es vulgui optar. És imprescindible estar inscrit a la Borsa de Treball Municipal, així com complir amb els requisits demanats per les empreses. A partir de l’aspirant número 20 de cada oferta no es pot assegurar l’entrevista, però si que es podrà entregar el currículum a les empreses.

Amb aquestes sessions, les persones que busquen feina tenen l’oportunitat de presentar-se i defensar personalment la seva idoneïtat pel lloc que s’ofereix. Per la seva banda, les empreses poden valorar un gran nombre de candidatures de forma ràpida i tenir un primer contacte amb els entrevistats. Posteriorment poden decidir efectuar segones entrevistes en profunditat amb aquelles persones que considerin que s’ajusten als perfils cercats.

Perfils i requisits demanats a les Entrevistes Exprés del 6 de març

La setmana de les entrevistes de feina

La primera setmana de març serà clau per a les persones que busquen feina al municipi. D’una banda, els dies 4 i 5 de març la direcció del nou hotel de Bonmont, amb la col·laboració de l’Ajuntament, farà entrevistes per seleccionar el seu personal. De l’altra, el dia 6 de març, les empreses locals Camping Miramar, Eclipse Playa Cristal i Alannia Els Prats – Marjal Resorts participaran a les sessions l’Espai Entrevistes per trobar també personal per als seus processos de selecció.

D’altra banda, les empreses locals que vulguin participar a les Entrevistes Exprés per als seus processos de selecció de personal poden posar-se en contacte amb el departament d’Impuls Econòmic, per tal de concretar futures edicions d’aquesta iniciativa. L’ESPAI. Av. Màlaga, 32 – Miami Platja Tel. 977 17 25 27 / promocio@mont-roig.cat

Comparteix aquest article