Torna l’Espai Entrevistes per a trobar candidats/es per 13 perfils professionals

Torna l’Espai Entrevistes per a trobar candidats/es per 13 perfils professionals

  • Les persones interessades tenen fins al 17 de maig per enviar el currículum a les empreses participants, un total de 6
  • La jornada d’entrevistes presencials tindrà lloc el 20 de maig al Parc de les Oliveres i només si podrà accedir amb cita prèvia i en cas d’estar preseleccionat/da

La sisena edició de l’Espai Entrevistes ja està en marxa i comptarà amb la participació de 6 empreses diferents que busquen personal per cobrir diversos llocs de treball. En aquesta ocasió s’ofereixen fins a un total de 13 perfils professionals diferents.

La dinàmica serà la mateixa que en edició anterior, ja adaptada a les mesures sanitàries. Així doncs, les entrevistes es faran al Parc de les Oliveres, el pròxim dia 20 de maig a partir de les 9.30 h. De nou, aquestes seran amb cita prèvia després que les empreses hagin fet una preselecció dels candidats i candidates.

És per això que totes aquelles persones interessades en participar als processos selectius han d’enviar el seu currículum directament a les empreses participants abans del 17 de maig. Les mateixes empreses convocaran als perfils que més s’adaptin als llocs de treball a la jornada d’entrevistes exprés.

Les empreses participants i els perfils professionals que requereixen es troben detallats en el següent cartell: AQUÍ.

També, les empreses han fet un vídeo per donar a conèixer les ofertes de feina que tenen disponibles i animar als candidats i candidates a participar en els processos selectius.

Les empreses participants i els correus electrònics on s’han d’enviar els currículums (abans del 17 de maig) són les següents:

Per a qualsevol dubte en relació  amb els processos selectius i la jornada de l’Espai Entrevistes es pot contactar amb el departament de d’Impuls econòmic i ocupació al telèfon 977 17 25 27 o al correu promocio@mont-roig.cat.

Comparteix aquest article