Torna l’Expedició Mont-roig, enguany al voltant de l’Ermita del Peiró

Torna l’Expedició Mont-roig, enguany al voltant de l’Ermita del Peiró

  • Coincidint amb aquesta activitat familiar, un joc d’orientació i descoberta de l’entorn, el diumenge 7 de maig també es podrà participar a l’European Clean Up Day per netejar aquest espai natural

Torna el projecte Expedició Mont-roig, una matinal d’activitats per gaudir en família i que enguany tindrà lloc el diumenge 7 de maig al voltant de l’Ermita del Peiró. Es tracta d’una activitat emmarcada dins el Pla Educatiu d’Entorn dins del marc Escola de Famílies i que enguany ofereix com a novetat la possibilitat de participar en una neteja d’aquest espai natural.

Expedició Mont-roig és una activitat d’orientació i descoberta en família, que proposa als participants orientar-se per camins i senders i gaudir de la natura, a través d’un joc de pistes. És una activitat d’orientació amb mapa per fer-la en família, passar-ho bé, aprendre, i estar en contacte amb la natura.

La jornada començarà a les 9 h del matí i es donaran sortides de forma esglaonada a mesura que arriben els participants fins a les 11 h. A tots els participants se’ls proposa intentar buscar i trobar el màxim nombre de balises possibles. Cada balisa serà una pista, i amb la seva ajuda podran resoldre els enigmes que es plantegen per trobar una recompensa final.

La durada aproximada de l’activitat de dues hores i mitja i cal una inscripció per família participant a través de la web i l’APP Entrapolis en aquest enllaç www.entrapolis.com/entradas/expedicio-mont-roig-ermita-del-peiro. Les places són limitades i tots els participants rebran una brúixola clauer com a obsequi.

Enguany, coincidint amb l’Expedició Mont-roig, tots els participants podran col·laborar en l’European Clean Up Day i netejar l’entorn de l’Ermita del Peiró. Les persones que vulguin sumar-se a la neteja rebran un saquet de compost per a les plantes de casa en el marc de la Setmana Internacional del Compost (ICAW 2023)

Neteja a la punta del riu Llastres a Miami Platja

D’altra banda, el divendres 5 de maig a les 17 h tindrà lloc una neteja en grup de la punta del riu Llastres a Miami Platja. La proposta forma part del projecte European Clean Up Day, que permetrà posar el granet de sorra de cada participant en la neteja d’aquest espai natural.

Els voluntaris de Good Karma Projects ensenyaran a tots els participants que fer ciència és molt fàcil i es podrà col·laborar en un recull d’informació ambiental per a fer estadístiques oficials. Abans de l’inici de la neteja hi haurà un berenar per a tots els participants i també obsequis un cop finalitzada la neteja.

Comparteix aquest article