Torna el Nomad Festival a Miami Platja del 23 al 27 d’agost

Torna el Nomad Festival a Miami Platja del 23 al 27 d’agost

  • El certamen portarà a la Punta del Riu música en directe, espectacles infantils, food trucks i diversos estands de moda, disseny d’autor, hand-made i decoració

El Nomad Festival tornarà a fer parada a Miami Platja, aquest any del 23 al 27 d’agost. Per segon any consecutiu el certamen portarà fins a la Punta del Riu diverses parades de moda, food trucks i una àmplia programació musical i d’animació per a totes les edats.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsa la celebració d’aquest festival itinerant després de la bona acollida que va tenir l’estiu passat i les bones crítiques rebudes en altres localitats per on ha passat com Tortosa, Sant Feliu de Guíxols o Valls.

El certamen comptarà amb diversos food trucks que permetran degustar variades propostes gastronòmiques cuinades al moment. També hi haurà expositors de moda amb dissenys d’autor, vintage, decoració i hand-made i s’oferirà una amplia programació lúdico-festiva adreçada a tota la família.

Cada nit, a partir de les 23.00 h hi haurà concerts amb les formacions Buena Onda, Mala Vida, Two sistas i Big Mouthers que portaran versions musicals d’estils ben diversos.

D’altra banda, els més petits hi podran trobar un espai per a ells amb tallers de maquillatge i tatuatges, altres activitats i animació infantil la tarda del dissabte.

El mercat del festival obrirà cada dia a les 6 de la tarda fins a les 11 de la nit, hora en què començaran els concerts.

Comparteix aquest article