Tornen els casals d’estiu amb activitats esportives i lúdiques

Tornen els casals d’estiu amb activitats esportives i lúdiques

  • Les preinscripcions es podran fer del 24 al 31 de maig, de forma telemàtica i els dies 27 i 28 de forma presencial, amb cita prèvia
  • Es manté el format de 2 casals individuals, un per a Mont-roig i un per a Miami Platja, amb grups de convivència, entrades i sortides esglaonades, servei d’acollida i de menjador i mesures de seguretat

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp tornarà a oferir els casals d’estiu per a infants i joves amb mesures adaptades a la pandèmia del coronavirus. Les activitats es realitzaran del 28 de juny al 27 d’agost i mantindran bona part de les mesures implantades l’estiu passat per tal d’adaptar-se a les exigències establertes per les autoritats sanitàries, minimitzar els riscos i garantir la seguretat de tots els nens i nenes.

Així, s’han previst, de nou, dos casals d’estiu individuals, un a Mont-roig i un altre a Miami Platja. No hi haurà transport en autobús i les activitats dels casals seran sempre dins de cada nucli. Es preveuen organitzar grups de convivència amb un monitor/a, que serà sempre el mateix per a totes les activitats del dia.  Aquests grups no es barrejaran amb altres grups i les entrades i sortides seran esglaonades.

També s’oferirà servei d’acollida i servei de menjador. Els nens i nenes que es quedin a dinar aniran a l’escola Joan Miró per al casal de Miami Platja i a l’escola Mare de Déu de la Roca per al casal de Mont-roig.

Finalment, hi haurà una persona responsable que vetllarà pel compliment de la neteja de mans de forma periòdica, l’ús de mascaretes i la neteja i desinfecció d’espais i materials, entre altres mesures establertes pel pla d’higiene i salut.

Preinscripcions a partir de dilluns 24 de maig

Les preinscripcions s’inicien dilluns vinent i es podran fer fins al 31 de maig. La preinscripció ha de realitzar-se preferentment de manera telemàtica, del 24 al 31 de maig, a través de la pàgina https://nostreserveis.eadministracio.cat o bé enviant la sol·licitud degudament signada a esportsestiu@nostreserveis.cat. S’habiliten també dos dies de preinscripcions presencials als poliesportius municipals, el 27 i 28 de maig, demanant cita prèvia a esportsestiu@nostreserveis.cat o bé als telèfons 977 83 76 11 i 977 17 05 72.

A més, la sol·licitud d’ajuts/beques es podrà demanar també durant aquest període a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament: www.mont-roig.cat/seu-electronica o a través de les OMAC, també amb cita prèvia.

El dia 4 de juny es publicarà la llista d’admesos/es i llavors caldrà formalitzar la inscripció.

En aquest cas caldrà aportar la documentació sol·licitada, les autoritzacions signades i realitzar el pagament. Aquesta informació es facilitarà un cop publicades les llistes. Això també es podrà fer de manera telemàtica enviant la documentació per correu electrònic a esportsestiu@nostreserveis.cat, del 7 al 18 de juny; o presencialment al poliesportiu corresponent, amb cita prèvia. Les inscripcions es podran seguir fent al llarg de l’estiu, sempre que quedin places lliures.

Activitats esportives, lúdiques i reforç escolar

Els casals infantils permetran als nens i nenes gaudir de l’estiu tot practicant jocs tradicionals a l’aire lliure, activitats de natura, diversos esports, activitats lúdiques i jocs d’aigua. També s’impartiran tallers i classes de reforç escolar.

Comparteix aquest article