Tornen les activitats als poliesportius amb aforaments limitats

Tornen les activitats als poliesportius amb aforaments limitats

  • A partir del 9 de desembre, es reprenen les activitats infantils de pàdel i psicomotricitat
  •  Pel que fa a les classes dirigides és obligatori reservar plaça a través dels telèfons 977.83.76.11(Mont-roig) i 977.17.05.72 (Miami Platja)

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a oferir les activitats esportives als poliesportius municipals a partir del 9 de desembre.

Pel que fa a les activitats infantils es reprenen el pàdel i la psicomotricitat. En canvi la natació continua ajornada temporalment, tenint en compte que la piscina d’Hospitalet de l’Infant continua tancada.

També començaran les classes dirigides per adults, amb els aforaments que marca la Generalitat, que de moment continuen sent del 30% a l’interior. És per això que totes aquelles persones que estiguin interessades en tornar a assistir a les activitats han de reservar la seva plaça a través dels telèfons dels poliesportius. Es tracta del 977.83.76.11 a Mont-roig i del  977.17.05.72 a Miami Platja.

Pel que fa a la sala de fitness del poliesportiu de Miami Platja també restarà oberta, amb limitacions d’aforament i les diverses mesures de prevenció.

Comparteix aquest article