Tornen les Festes de Sant Jaume a Miami Platja

Tornen les Festes de Sant Jaume a Miami Platja

  • Del 21 al 28 de juliol se celebra la Festa Major d’estiu de Miami Platja que enguany recupera la festa de l’Avinguda de Barcelona, les vaquetes i, com a novetat, programa un festival de grups ‘remember’ dels 90.

El departament de Festes de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja té enllestida tota la programació de la Festa Major de Sant Jaume de Miami Platja en la qual es recupera la festa de l’Avinguda de Barcelona, les vaquetes i, com a novetat, estrenarà el Miami Remember’s Festival, un concert que tindrà lloc el 27 de juliol a l’Escola Joan Miró de Miami Platja on els assistents podran reviure els èxits dels 90 amb les actuacions principals dels grups Azúcar Moreno, Locomia i OBK. La festa, que serà amb aforament limitat, també estarà amenitzada pels dj’s ASH i Moncho. Les entrades es poden adquirir a un preu de 10 € a través del web: www.bandarragroup.com.

L’altra novetat serà la Festa Jove Hasta Abajo Miami, que se celebrarà a la plaça de Tarragona el dissabte 23 de juliol a partir de les 00.30 h, amb música actual amb els dj’s Ruben Romero i Prieto.

D’altra banda, tot i haver-hi estat treballant a consciència, enguany no es podrà dur a terme el Festival Mar Musik, ja que no es pot realitzar aquest esdeveniment garantint totes les mesures de seguretat establertes per la normativa.

Sant Jaume també fa una aposta destacada per les activitats familiars. Així, a la festa de l’Avinguda de Barcelona hi haurà una carpa que s’ha anomenat Espai de Famílies on hi tindran cabuda activitats sobre la sostenibilitat pensades per als infants dels 0 als 12 anys, un pinta cares i un photocall amb personatges infantils seran entre d’altres les principals accions a dur a terme en aquest espai.

Les diferents penyes de Miami Platja també podran gaudir després de dos anys d’espera de les vaquetes, que tindran lloc a la plaça del Cinquantenari el dissabte 23 i el diumenge 24 de juliol. Les entrades al preu de 3 € es podran adquirir a les taquilles de la plaça de bous els mateixos dies una hora abans.

Un tribut a Freddie Mercury, la festa de colors holi, un tobogan aquàtic, actuacions de diferents entitats de Miami Platja, la Festa Blanca, i el tradicional castell de focs d’artificials a la platja son altres actes que acabaran de completar la programació d’aquestes Festes d’estiu de Sant Jaume a Miami Platja.

En breu podreu trobar en els edificis municipals i els diferents punts de distribució habituals els programes de les festes en format físic. De moment aquí teniu el programa complet de la Festa Major.

Comparteix aquest article