Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor, del 9 al 25 d’octubre

Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor, del 9 al 25 d’octubre

  • Onze establiments participaran en la quarta edició d’aquesta proposta culinària que combina l’arròs amb els productes típics d’aquesta època

  • Com a novetat, aquest divendres, de 19 a 22 h, es podrà realitzar una degustació i maridatge del plat principal per només 4 euros

Les IV Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’arròs de tardor de Mont-roig i Miami Platja, arranquen aquest divendres dia 9 d’octubre amb noves propostes de plats i menús amb l’arròs i els productes de temporada com a protagonistes.

La principal novetat d’aquesta edició arribarà aquest divendres, de les 19 a les 22h, i és que alguns dels establiments participants oferiran la possibilitat de fer una degustació i maridatge del seu plat participant, al seu establiment, per només 4 €.

El moniato, les castanyes, els bolets, el conill o el pop són alguns dels ingredients que acompanyaran les diferents propostes d’arrossos que presenten els 11 establiments participants, 8 d’ells en format menú i 3 com plat únic. Els preus oscil·len dels 14 als 25 euros, segons si es tracta del format plat o menú complet. Destaca també que 8 dels establiments oferiran l’opció per emportar i poder així gaudir de les propostes des de casa.

Les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor es podran gaudir fins al 25 d’octubre a: Alannia Els Prats, Casa Xavi, La Borda d’en Manel, La Cuina de l’Ermita, La Mar Salada Restaurant · Camping Miramar, La Tasca d’en Joan, Plats & Co, Restaurant · Hotel Can Salvador, Restaurant Pizzeria Balmar, Restaurante Eclipse i al Restaurante La Riviera.

A més, Mont-roig Miami Turisme posa en marxa un concurs a Instagram a través del qual les persones participants podran guanyar un cap de setmana en una caravana vintage del càmping Miramar i un àpat per a dues persones al restaurant de les jornades que la persona guanyadora triï.

Tota la informació sobre els restaurants, els menús, els plats i els preus en aquest fulletó.

[/vc_column][/vc_row]

Comparteix aquest article