Tot a punt als cementiris de Mont-roig i Miami Platja coincidint amb Tot Sants

Tot a punt als cementiris de Mont-roig i Miami Platja coincidint amb Tot Sants

  • Cementiri de Miami Platja.

    Els dies 30, 31 d’octubre i 1 de desembre hi haurà personal de Nostreserveis de suport.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda els horaris dels cementiris municipals, coincidint amb la festivitat de Tots Sants. Aquests estaran oberts en horari habitual, de dilluns a diumenge de 9h a 19h, enguany sense les restriccions Covid que hi van haver l’any passat. Amb tot, des de l’Ajuntament es demana evitar les hores de màxima afluència als cementiris de Mont-roig i Miami Platja, que continuaran oferint gel hidroalcohòlic a l’entrada i es reforçarà el servei de neteja als WC. Les hores que  acostumen a rebre més visites són al migdia, entre les  12  i les  15h, i per aquest motiu es recomana també anar-hi a primera hora del matí i a mitja tarda.

L’obertura es fa mitjançant els polsadors que hi ha al costat de la porta. Els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, de 9h a 18h hi haurà personal de l’empresa Nostreserveis, ajudant a acostar les escales als nínxols, portant cadires, netejant  o  informant  les persones que hi acudeixin.

Millores als cementiris

Com cada any, coincidint amb els dies previs de Tot Sants, el personal de Nostreserveis ha realitzat tasques de millora i manteniment, de repintat als dos cementiris i també treballs de jardineria amb el replantant de diverses flors.

 

Comparteix aquest article