Tot a punt per a la nova temporada turística

Tot a punt per a la nova temporada turística

  • El nou equip de l’Àrea de Turisme ha començat a treballar aquesta setmana als diferents punts d’informació i amb la programació del Banys de Lluna, que inclou novetats
  • El municipi suma un nou Segell Turístic i revalida les 4 Banderes Blaves a les platges

La regidora de Turisme Yolanda Pérez amb el nou equip d’aquesta àrea.

Mont-roig Miami Turisme ja ho té tot a punt per a la temporada turística d’estiu al municipi. Aquesta mateixa setmana han començat a treballar els nous informadors i informadores a les diverses oficines de turisme (Plaça de Tarragona, Costa Zèfir, Platja Cristall, Les Pobles i Església Vella). Un equip de 12 persones que també estarà present en moltes de les activitats que s’ofereixen en el marc del programa Banys de Lluna.

Una programació que inclou alguna novetat, com per exemple que les visites guiades a Mont-roig passaran a fer-se a les tardes o que les activitats infantils que tradicionalment es feien a la Platja Cristall es faran també de forma itinerant per l’avinguda Barcelona. A més s’ha preparat alguna sorpresa més pel que fa a les sessions de cinema, que s’inicien aquesta nit.

Segell Art i Cultura

D’altra banda, Mont-roig Miami Turisme està treballant perquè el municipi pugui sumar un nou distintiu turístic als actuals segells de cicloturisme i golf. Es tracta del segell Art i Cultura que atorga l’Agència Catalana de Turisme i que serà possible gràcies al Mas Miró i especialment a l’oferta d’activitats que s’ofereix des d’aquest espai. De fet, la Fundació Mas Miró ha preparat un programa d’actes específic per aquest estiu en què, més de les habituals visites al recinte, oferirà tallers familiars, un tast de vins, espectacles musicals, visites teatralitzades i sopars nocturns, entre d’altres.

Es revaliden les Banderes Blaves

Les 4 platges que l’any passat van estar guardonades amb Bandera Blava al municipi han revalidat el distintiu aquesta temporada. Són la Platja de la Pixerota, la Platja de la Casa dels Lladres, la Cala Vienesos – Platja dels Penyals i la Platja Cristall. Es tracta d’una certificació que valora i premia les condicions higièniques, de seguretat, d’accés lliure, d’atenció a persones amb discapacitat i l’oferta complementària d’aquests espais.

De fet, un altre dels aspectes amb què es treballa és per les platges cada cop més accessibles. Plataformes, rampes i dutxes adaptades són alguns dels elements que s’estan col·locant per tal que tothom pugui gaudir d’aquests espais públics.

Comparteix aquest article