Tot a punt per a la posada en marxa de la recollida de residus Porta a Porta (PaP)

Tot a punt per a la posada en marxa de la recollida de residus Porta a Porta (PaP)

  • El dimarts 4 de juny comença aquest nou sistema a Costa Zèfir, Club Mont-roig i Bonmont, abans que es faci extensiva a altres zones del municipi

Amb el nou sistema de recollida de residus Porta a Porta que es posa en marxa aquests dimarts 4 de juny, es recolliran a la porta de casa les fraccions de paper i cartró, d’envasos, de matèria orgànica i de rebuig, mentre que el vidre es portarà a les àrees d’emergència. De moment, aquest nou sistema de recollida de residus serà a Costa Zèfir, Club Mont-roig i Bonmont, abans que es faci extensiva a altres zones del municipi.

Els dies de recollida del servei PaP seran dimarts, dimecres, dijous i diumenge. Caldrà treure el cubell multiproducte entre les 21:30 h i les 22:30 h, amb les fraccions corresponents segons el calendari, i subjectar-lo al ganxo. L’endemà al matí, s’haurà de tornar a entrar el cubell a casa.

En cada un dels sectors on es du a terme el Porta a Porta hi haurà una àrea d’emergència:

  • Costa Zèfir – C/Perú
  • Club Mont-roig – C/ Brussel·les
  • Bonmont – C/de les Terres Noves

Les àrees d’emergència substituiran els contenidors de la via pública, els quals es retiraran de manera progressiva. És a dir, durant les primeres setmanes conviuran els dos sistemes. Es podran utilitzar en casos excepcionals, com per exemple si heu de marxar durant uns dies i queden residus a casa, si es fa un dinar familiar i es generen més residus dels habituals, etc. Aquestes zones estaran vigilades amb càmeres per tal d’evitar comportaments incívics i assegurar el respecte de la mateixa àrea, així com de l’entorn on es troben.

Durant la fase inicial de posada en marxa del servei estaran obertes, això no obstant, un cop passades les primeres setmanes només es podrà accedir amb la identificació que disposarà tot el veïnat de cada urbanització. Pròximament, s’ampliarà la informació sobre l’obtenció i el funcionament d’identificació per fer servir aquestes àrees d’emergència.

Ubicació del ganxo

Els domicilis que encara no tenen el ganxo instal·lat, estan trobant dificultats per la ubicació o les característiques de l’habitatge ho impedeixen, us podeu posar en contacte al WhatsApp 603592138 i us indicaran com fer-ho.

Per a més informació sobre el sistema Porta a Porta, tot el veïnat es pot unir al grup de difusió de WhatsApp: https://chat.whatsapp.com/Cod7yCqoDiEJydr1mIZdmA. Per altres consultes, es pot contactar al correu electrònic reduirireciclar@mont-roig.cat o al WhatsApp.

Comparteix aquest article