Tot a punt per a la segona trobada del Sexpressa’t!

Tot a punt per a la segona trobada del Sexpressa’t!

  • Es tracta d’una iniciativa pensada perquè els nois i noies puguin parlar, escoltar, informar-se i resoldre els dubtes que els hi sorgeixin sobre relacions afectivo-sexuals i de gènere

Imatge de la primera sessió del Sexpressa’t!, que va tenir lloc el passat 12 de febrer al Casal de Joves K1 de Mont-roig

El Casal de Joves K1 acollirà demà la segona trobada del programa Sexpressa’t!, una iniciativa impulsada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, on es convida als joves a debatre sobre diferents temes vinculats amb la sexualitat. Les xerrades són impartides per un professional del col·lectiu H2O, el qual s’encarrega de dinamitzar l’activitat donant resposta als dubtes o necessitats dels joves.

Aquesta segona sessió s’espera que torni a ser un èxit de participació, tenint en compte que les sessions del dia 12 de febrer al Casal de Joves K1 de Mont-roig i el dia 19 de febrer al Casal de Joves K2 de Miami Platja van comptar amb la presència de gairebé quaranta persones. En aquest cas es tractaran qüestions relacionades amb el gènere i la diversitat sexual.

Valoració positiva per part dels i les joves

L’objectiu principal de la primera sessió va consistir en donar eines als participants per poder trencar amb els mites de l’amor romàntic per tal que siguin capaços de detectar si una relació és tòxica, tenint en compte les diferents perspectives d’una relació i els diversos formats de relacions que es donen en l’actualitat.

Els/les participants van valorar molt positivament aquesta iniciativa, donat que els hi permet trobar resposta als dubtes i necessitats que els hi sorgeixen al voltant de les relacions i la sexualitat amb naturalitat i llibertat. Així, la regidoria de Joventut té previst mantenir aquesta activitat durant la resta del curs escolar i, si la participació juvenil segueix sent igual de positiva, preveu reprendre el projecte durant el proper curs 2020-2021.

 

Comparteix aquest article