Tot a punt per Sant Joan amb la Flama del Canigó i els sopars a la fresca a Mont-roig i a Miami Platja

Tot a punt per Sant Joan amb la Flama del Canigó i els sopars a la fresca a Mont-roig i a Miami Platja

Un sopar a la fresca amenitzat amb música i animació serà l’acte principal d’aquesta festa de Sant Joan a Mont-roig i Miami Platja.  Enguany, a Mont-roig diverses associacions participen de nou en l’acte de l’arribada de la Flama del Canigó, que comptarà amb la presència de la Pubilla i Hereu de Mont-roig, Anna Vernet Aragonès i Irineu Garcia Nolla. La flama arribarà a partir de les 20 h a l’Avinguda de Catalunya procedent de Montbrió del Camp. Aquest tradicional acte estarà amenitzat amb la música dels Grallers de Mont-roig i compta amb el suport de l’Associació de Veïns Muntanya Roja i el Centre Excursionista l’Areny, que s’encarregaran de fer els relleus, des de l’Avinguda Catalunya passant pel carrer Cambrils fins a arribar a la zona esportiva. En arribar a la Pista d’Estiu, al voltant de les 20.30 h es farà la lectura del missatge del Foc de Sant Joan.

Tot seguit hi haurà l’encesa de la foguera i el sopar de carmanyola en què, com és tradicional, tots els assistents es portaran el menjar i el beure de casa. La nit més màgica de l’any comptarà amb l’orquestra Maika Band i el repartiment de coca de Sant Joan per a tothom. La nit finalitzarà amb una sessió musical amb els èxits de tots els temps i el servei de bar a càrrec dels kintus’24.

La pèrgola de la platja Cristall serà l’escenari dels actes de la nit de Sant Joan a Miami Platja, que també comptarà amb música amb DJ, animació amb el grup Hits Dance, l’encesa de la foguera i el repartiment de coca de Sant Joan. A Miami Platja, els actes començaran a les 22.30 h amb el sopar de carmanyola. En aquesta festa popular hi haurà servei de bar pels assistents.

Revetlles amb precaució

Des de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es recorda a tota la ciutadania que si se celebren revetlles a la platja o en qualsevol espai del municipi cal recollir totes les deixalles per evitar que l’endemà aquest entorn natural es trobi ple de residus, bosses, petards i restes de fogueres. D’altra banda, també s’ha de recordar que està totalment prohibit encendre fogueres si no estan autoritzades prèviament.

Comparteix aquest article