Nostraigua manté la vigilància dels sistemes de cloració de l’aigua tots els dies de l’any

Nostraigua manté la vigilància dels sistemes de cloració de l’aigua tots els dies de l’any

  • Tot i que disposa de sistemes de cloració automatitzats, l’entitat municipal dedica diàriament un operari a comprovar la concentració de clor a tots els dipòsits 

Nostraigua informa a la ciutadania del municipi que tot i que disposa de sistemes de cloració automàtica, l’entitat municipal destina un operari cada dia, els 365 dies de l’any (laborables i festius), a comprovar que la concentració de clor a tots els dipòsits i a la xarxa d’aigua del municipi és la correcta. D’aquesta manera, Nostraigua garanteix la potabilitat de l’aigua i el seu ús domèstic. Amb aquestes mesures i amb el producte que s’utilitza, molt menys concentrat que el que es fa servir a la majoria de piscines, és pràcticament impossible que a la xarxa pública es donin fenòmens d’hipercloracions com el que ha succeït aquest cap de setmana en una piscina privada a Miami Platja.

En aquest sentit, Nostraigua vol deixar clar que la informació apareguda aquest diumenge a la web del Diari de Tarragona en la qual s’informava d’un incident a la piscina d’una comunitat de Pino Alto, per un funcionament incorrecte del sistema de cloració, no té res a veure amb l’entitat municipal d’aigües del municipi, ja que es tracta d’una instal·lació privada. Tot i això, un operari de Nostraigua va desplaçar-se al lloc de l’incident, a requeriment de la Policia Local, per comprovar què havia succeït.

Més informació en aquest enllaç.

Comparteix aquest article