Tots els grups polítics municipals s’adhereixen al manifest del Dia Internacional de les Dones

Tots els grups polítics municipals s’adhereixen al manifest del Dia Internacional de les Dones

  • Les lectures del manifest institucional tindran lloc diumenge dia 8 de març a la Plaça Mossèn Gaietà Ivern de Mont-roig, a càrrec de la Unió de Dones, i al Centre Polivalent de Miami Platja, a càrrec de El Jardín de Violeta

Tots els grups polítics de l’Ajuntament de Mont-roig s’han adherit al manifest que es fa públic cada any el dia 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones.

La declaració institucional ha estat elaborada per l’Institut Català de les Dones que, amb el títol “Volem els mateixos drets”, té l’objectiu de desmuntar les estructures que sostenen les discriminacions vers les dones en totes les esferes de la vida, i concretament, centra les reivindicacions en els drets de l’àmbit laboral.

Enguany les encarregades de llegir el manifest seran les associacions de dones locals: la Unió de Dones, a Mont-roig i l’associació El Jardín de Violeta, a Miami Platja.

Així, el manifest institucional es llegirà aquest diumenge a la Plaça Mossèn Gaieta Ivern de Mont-roig, i després tindrà lloc una caminada popular reivindicativa. A Miami Platja, la lectura del manifest tindrà lloc al Centre Polivalent de Miami Platja en arribar de la 3a caminada popular, organitzada per la mateixa entitat que enguany llegirà el manifest.

En aquest sentit, diverses regidories de l’Ajuntament s’han coordinat per oferir, un any més, una programació especial per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Les regidories de Polítiques d’Igualtat i de les Dones, Cultura i Biblioteques, Joventut, Impuls Econòmic, Educació i Pla de Barris, juntament amb algunes entitats de dones del municipi, han creat un programa transversal que aposta per actes que fomenten la igualtat de gènere, que trenquen estereotips i que es dirigeixen a tota la ciutadania.

Així, s’han programat tallers, xerrades, conta contes, exposicions, presentacions de llibres, etc., en commemoració d’aquest dia, que s’allargaran durant tot el mes de març.

Declaració institucional 8 de març 2020

Comparteix aquest article