Tots els grups polítics municipals s’adhereixen al manifest del Dia Internacional de les Dones

Tots els grups polítics municipals s’adhereixen al manifest del Dia Internacional de les Dones

  • Les lectures del manifest institucional han tingut lloc a les 12 h davant de l’ajuntament de Mont-roig i a les 12.45 h davant de les oficines de Miami Platja

Tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’han adherit al manifest que es fa públic cada 8 de març coincidint amb el Dia Internacional de les Dones.

El manifest, consensuat a Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis, s’ha llegit aquest migdia, a les 12 h davant de l’Ajuntament de Mont-roig, i a les 12.45 h davant de les oficines de Miami Platja.

Manifest Dia Internacional de les Dones 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

D’altra banda, diverses regidories de l’Ajuntament es van coordinar per oferir, un any més, per oferir una programació especial per commemorar el 8 de març. Polítiques d’Igualtat i de les Dones, Cultura i  Biblioteques, Joventut, Impuls Econòmic, Pla de Barris i Educació, juntament amb algunes entitats del municipi, han programat, tallers, xerrades, sessions de contes, classes de defensa personal o trobades, entre d’altres, que van començar el passat 5 de març i finalitzen demà dissabte.

Demà 9 de març tindran lloc dues classes de defensa personal, una organitzada pel Club Esportiu Taekwon-do que s’impartirà al matí al Centre Polivalent de Miami Platja. L’altra serà a la tarda, al Casal de joves K1 de Mont-roig i anirà a càrrec de Raquel Duque. També divendres es presentarà el llibre 1 segon, 360 graus de Noe Gaya a la biblioteca Joan Miró, així com el repte Sempre endavant de Raul Arenas, en aquest cas l’acte està organitzat pel C.E. l’Areny. Hi haurà també la ballada dels gegants Pitota i Pitot i xocolatada.

Finalment,  i durant tot el mes de març les biblioteques Joan Miró i Miramar exposaran les noves adquisicions de llibres infantils i juvenils que treballen temes relacionats amb la igualtat de gènere.

Comparteix aquest article