Últims dies per presentar els dibuixos de la mascota de l’infant

Últims dies per presentar els dibuixos de la mascota de l’infant

• Es tracta d’un concurs dirigit als alumnes de 4t, 5è i 6è de les tres escoles del municipi per tal de crear una mascota destinada a ser la imatge representativa dels infants del municipi
• El vot popular de les obres finalistes es podrà emetre del 18 al 26 de gener

Els dibuixos es poden presentar a les escoles fins a l’11 de gener

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, en col·laboració amb el Pla Educatiu d’Entorn, ha posat en marxa un concurs de dibuix per tal de crear una mascota destinada a ser la imatge que identifiqui els infants del municipi. La funció principal d’aquesta mascota serà la de dinamitzar els actes institucionals de l’Ajuntament de diversa tipologia, especialment aquells destinats al públic infantil.

El concurs està dirigit als alumnes de 4t, 5è i 6è de primària dels tres centres educatius del municipi. Cada participant pot fer entrega d’una única proposta. El dibuix de la mascota es podrà elaborar amb qualsevol tècnica (aquarel·la, llapis, ceres, tempera, etc.). Es recomana utilitzar un màxim de 4 colors. El dibuix s’ha de presentar en el full normalitzat facilitat a l’alumnat. En aquest full és important omplir les dades que es demanen (pseudònim, nom de la mascota, telèfon de contacte, nom de l’escola que pertany, curs i breu descripció). Els nens i nenes que hi vulguin participar tenen temps fins a l’11 de gener per presentar els dibuixos a la corresponent escola.

El premi serà el reconeixement i la utilització del dibuix del guanyador/a per dissenyar la mascota del municipi i un val de 200 euros per bescanviar per material escolar i joguines.

El vot popular decidirà el dibuix guanyador d’entre 3 propostes finalistes
De totes les obres presentades un jurat format per tècnics i representats de les escoles del municipi n’escollirà tres, que seran les mascotes finalistes. De les tres mascotes escollides pel jurat es durà a terme una votació popular per decidir el guanyador – guanyadora del concurs.

Els dibuixos escollits estaran exposats a les Biblioteques municipals de Mont-roig i de Miami Platja entre el 18 i el 26 de gener de 2019 (ambdós inclosos). En aquest termini la ciutadania podrà emetre el seu vot a les mateixes biblioteques o a través del perfil públic de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp de la xarxa social Facebook.

Consulta les Bases del Concurs de la mascota de l’infant

Comparteix aquest article