Últims dos dies per fer les preinscripcions escolars

Últims dos dies per fer les preinscripcions escolars

Cartell preinscripcionsLes preinscripcions per accedir al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària finalitzen demà dijous 7 d’abril. Al municipi, les escoles Joan Miró, Marcel·lí Esquius i Mare de Déu de la Roca ofereixen el segon cicle d’educació infantil i educació primària, mentre que l’Institut Antoni Ballester ofereix educació secundària obligatòria. Amb la preinscripció, que cal fer-la abans de la matrícula, se sol·licita l’admissió en un centre determinat.

Es poden matricular a primer curs de segon cicle d’educació infantil els infants que compleixen els 3 anys aquest 2016. Per altra banda, s’han de matricular al primer curs d’educació primària els nens i nenes que compleixen 6 anys aquest 2016 i els d’edat diferent als quals correspon cursar aquest nivell perquè procedeixen del darrer curs d’educació infantil. Finalment, cal que es matriculin al primer curs d’educació secundària obligatòria els nens que compleixen 12 anys l’any 2016 i els d’edat diferent als quals correspon acadèmicament iniciar aquesta etapa.

En aquest enllaç podeu consultar la documentació que cal aportar per fer la sol·licitud i saber quin és el procediment a seguir.

 

 

 

Comparteix aquest article