Un Festival de Cinema Clàssic, la nova proposta d’estiu a Miami Platja

Un Festival de Cinema Clàssic, la nova proposta d’estiu a Miami Platja

  • La regidoria de Turisme posa en marxa aquest certamen que tindrà lloc a la Cala dels Penyals, els divendres a les 10 de la nit, del 2 de juliol al 27 d’agost
  • Hi haurà aforament limitat i el públic es podrà portar la seva tovallola o cadira de platja
  • Es projectaran 8 grans clàssics de la història del cinema com “La Fugida d’Alcatraz”, “E.T., l’extraterrestre”, “Cinema Paradiso” o “Juràssic Parc”, entre d’altres

El festival tindrà lloc del 2 de juliol al 27 d’agost de 2021 a la Cala dels Penyals de Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria de Turisme, estrenarà aquest divendres 2 de juliol el primer Festival de Cinema Clàssic de Miami Platja. El certamen tindrà lloc a la Cala dels Penyals, els divendres de les nits d’estiu i permetrà gaudir d’algunes de les millors pel·lícules de la història del cinema en un entorn únic i privilegiat, al costat del mar. Fins al 27 d’agost es projectaran un total de 8 pel·lícules, estrenades entre els anys 60 i els anys 90, amb l’objectiu de donar continuïtat a una de les activitats més exitoses de la programació d’estiu d’aquesta regidoria com és el cinema a la fresca. En aquest cas però, adaptat a l’actual situació i mesures de seguretat establertes per la Covid19 i en un nou espai.

Aforament limitat i mesures de seguretat

El festival tindrà un aforament limitat, per la qual cosa es recomana arribar amb suficient temps d’antelació. Les projeccions començaran a les 10 de la nit i l’accés a la cala es podrà fer a partir de les 21 h a través de les escales ubicades al Passeig Marítim, 68 i al Passeig Marítim, 56 de Miami Platja. Des de l’organització es lliurarà un tiquet als assistents que permetrà accedir al festival.

Un cop a la cala els assistents hauran d’acomodar-se de la forma més ordenada possible, garantint la distància de seguretat amb la resta d’usuaris. No hi haurà cadires disponibles pels assistents, però el públic es podrà portar les seves tovalloles o cadires de platja. No estarà permesa l’entrada d’altes elements de mobiliari com taules, para-sols, gandules, etc.

Caldrà mantenir la platja i el seu entorn lliure de deixalles, i en cas de generar residus caldrà llençar-los al contenidor corresponent.

Clàssics del cinema amb més de 25 anys d’història

El festival oferirà algunes de les millors pel·lícules de la història del cinema, totes elles estrenades fa més de 25 anys. El programa compta amb una oferta adaptada a tot tipus de gustos i per diversos grups d’edats.

Així, l’encarregada d’estrenar el festival, aquest mateix divendres dia 2 de juliol, serà la divertida comèdia espanyola Sor Citroën, apta per a tots els públics i estrenada l’any 1967. Completaran la programació del mes de juliol “Febre del dissabte nit”, protagonitzada per John Travolta i Karen Lynn Gorney, el thriller de Clint Eastwood “La fugida d’Alcatraz” i la pel·lícula de ciència ficció  “E.T., l’extraterrestre” dirigida per Steven Spielberg.

El festival continuarà el mes d’agost amb una de les pel·lícules més emblemàtiques de la història del cinema com és “Cinema Paradiso”. La següent setmana es projectarà una de les pel·lícules més exitoses de la història del cinema com és “Jurassic Park”. La tercera setmana d’agost serà el torn del musical “Grease” protagonitzada per John Travolta i Olivia Newton-John, per finalment cloure el festival “Forrest Gump”, protagonitzada per Tom Hanks.

Més informació: https://www.mont-roigmiami.cat/cinema-a-la-fresca/

Comparteix aquest article