Un homenatge a Michael Jackson i Freddie Mercury obre la programació cultural de tardor al municipi el 5 d’octubre a Miami Platja

Un homenatge a Michael Jackson i Freddie Mercury obre la programació cultural de tardor al municipi el 5 d’octubre a Miami Platja

  • Durant els propers mesos es podran veure al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig i al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja actuacions d’artistes com Filferro i Magalí Sare, dins la programació del Festival Accents, un espectacle de titelles del Festival Guant i les actuacions de Cover H i el monòleg Ai cony!, entre altres activitats.

 

La programació cultural de tardor de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp comença el dissabte 5 d’octubre a les 20.00h amb un homenatge a Michael Jackson i Freddie Mercury (Queen) titulat ‘La veu dels seus somnis’, una proposta en forma de concert coral i música instrumental en directe amb el Cor Ciutat de Reus que tindrà lloc al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja.

La programació de tardor, amb entrada gratuïta, tindrà lloc al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig i al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja i inclou per segons any consecutiu propostes del Festival Accents de música dels Països Catalans i del Festival de Titelles Guant, amb la voluntat de continuar col·laborant i mantenint sinèrgies amb diversos agents culturals del Camp de Tarragona.

Les dues actuacions de l’Accents tindran lloc el dia 19 d’octubre a les 20.00h al CC Església Vella amb un concert del Filferro, un trio de versions en acústic d’èxits anglosaxons traduïts al català, i una actuació de Magalí Sare, soprano del Quartet Melt –el guanyador del programa Oh Happy Day-, el diumenge 3 de novembre a les 19h.

Abans, del dia 11 al 13 d’octubre, l’Ajuntament, conjuntament amb el Centre d’Estudis Mont-rogencs, se suma a les Jornades Europees de Patrimoni amb diverses propostes al voltant del patrimoni històric municipal.

Premis literaris

El 20 d’octubre es farà el lliurament dels Premis Literaris Vila de Mont-roig i la presentació del llibre amb les obres guanyadores del 2018 amb un espectacle amb la veu de Rat Cebrián i l’acompanyament d’Alexis Lanza. El 16 de novembre a Miami Platja es podrà veure el monòleg còmic per adults amb la Cia Teatre de Maleta i l’espectacle ‘Ai cony!’. L’endemà, a Mont-roig es podrà escoltar el concert del duet CoverH amb l’espectacle ‘Dona Respira’.

L’actuació  del Festival de Titelles Guant seran el 23 de novembre a Miami Platja amb ‘La rateta que…’, recomanada per a majors de 3 anys. El 24 de novembre a Mont-roig es representarà també l’espectacle ‘La princesa en texans’, un espectacle de la Cia. Sgratta per a majors de 5 anys.

Descarrega’t la programació completa en aquest enllaç. 

Comparteix aquest article