Un total de 6 empreses que busquen personal participen en la cinquena edició de l’Espai Entrevistes

Un total de 6 empreses que busquen personal participen en la cinquena edició de l’Espai Entrevistes

  • La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament, modifica el format i incorpora una fase de preselecció i una sessió d’entrevistes amb cita prèvia el dia 25 de març
  • Les persones interessades han d’enviar el currículum a les empreses abans del 24 de març

La cinquena edició de l’Espai entrevistes, una iniciativa de la regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’adapta a les mesures sanitàries i modifica el seu format per continuar fomentant l’ocupabilitat al municipi.

En aquesta ocasió, un total de 6 empreses que busquen personal per a 14 perfils diferents, participaran a la jornada d’entrevistes exprés  que tindrà lloc el dia 25 de març al parc de les oliveres. La principal novetat és que les entrevistes es faran amb cita prèvia després que les empreses hagin fet una preselecció dels candidats i candidates.

És per això que totes aquelles persones interessades en participar als processos selectius han d’enviar el seu Curriculum directament a les empreses participants abans del 24 de març. Aquestes faran una preselecció i convocaran als perfils que més s’adaptin als llocs de treball a les entrevistes exprés.

Consulta en PDF les empreses i els perfils professionals de la 5a edició de l’Espai Entrevistes

A més, una altra de les novetats d’aquesta edició és que les empreses han fet un vídeo per donar a conèixer les ofertes de feina que tenen disponibles i animar als candidats i candidates a participar en els processos selectius.

Les empreses participants i els correus electrònics on s’han d’enviar els currículums (abans del 24 de març) són les següents:

  • GRUPO AUDA: auda9@hotmail.com
  • GRUPO LIMONERO (Limonero, Ginger, Calma, Fish i Cosita Beach): grupogingercafe@gmail.com
  • RENTALMAR APARTAMENTS: rrhh@brisasol.com
  • CUINA GESTIÓ: jaume.torres@cuinagestio.com
  • EDEN JARDÍ: bsmerkin@edenjardin.com
  • LA FIGUEROLA HOTEL & RESTAURANTE: info@lafiguerolahotel.com

Per a qualsevol dubte en relació  amb els processos selectius i la jornada de l’Espai Entrevistes es pot contactar amb el departament de d’Impuls econòmic i ocupació al telèfon 977 17 25 27 o al correu promocio@mont-roig.cat.

Comparteix aquest article