Un total de 8.859 veïns i veïnes estan cridats a les urnes el diumenge 28 de maig

Un total de 8.859 veïns i veïnes estan cridats a les urnes el diumenge 28 de maig

  • Hi haurà 3 col·legis electorals (poliesportiu de Mont-roig, escola Marcel·lí Esquius i centre Polivalent de Miami Platja) que estaran oberts de les 9 del matí a les 8 del vespre
  • S’habilitarà l’autobús municipal per acostar a la ciutadania als col·legis electorals

Les Eleccions Municipals convocades per aquest diumenge 28 de maig cridaran a les urnes un total de 8.859 electors i electores de Mont-roig del Camp. La xifra és un 11,65%  superior en relació als anteriors comicis municipals, celebrats l’any 2019, en què el cens electoral va estar format per 7.827 persones.

En aquesta ocasió, i tal i com ja es va fer en les darreres eleccions del 2021, s’habilitaran 3 col·legis electorals, de tal forma que les persones que votaven a Les Pobles, hauran de votar al poliesportiu de Mont-roig.

Així doncs, hi haurà 3 col·legis electorals, que estaran oberts al públic ininterrompudament de les 9 del matí a les 8 del vespre. Es tracta del Pavelló Poliesportiu de Mont-roig (C. Aureli M. Escarré, 3), el Centre Polivalent de Miami Platja (C. Sòria, 16) i l’Escola Marcel·lí Esquius (C. Brasil, 15 Urb. Costa del Zèfir).

S’habilitaran un total de 16 meses distribuïdes de la següent forma:

A Mont-roig – Poliesportiu hi haurà 6 meses (1-A, 1-B, 3-A, 3-B, 2-A i 2-B).
A Miami Platja – Centre Polivalent hi haurà 4 meses (5-A, 5-B, 6-A i 6-B).
A l’Escola Marcel·lí Esquius hi haurà 6 meses (4-A, 4-B, 7-A, 7-B, 8-A i 8-B).

Línia específica de l’autobús municipal

A més, aquest diumenge, es posaran a disposició de la ciutadania diverses rutes de transport municipal per facilitar que la població es traslladi als col·legis electorals. Hi haurà fins a 4 freqüències al dia amb parades a les diverses urbanitzacions i recorreguts específics fins al centre polivalent, l’escola Marcel·lí Esquiu i el poliesportiu de Mont-roig.

Un cop als col·legis electorals, per poder votar, caldrà acreditar-se mitjançant l’original del DNI, del permís de conduir o del passaport.

En aquesta ocasió, al municipi es presenten un total de 8 candidatures:

(ERC-AM), VOX, Plataforma Impulso Miami-Mont-roig (IMM), Ciudadanos – Partido de la Ciudadania (Cs), Partido Popular (PP), Tots Mont-roig Miami – ARA Pacte Local (TMM-ARA PL), Junts per Mont-roig del Camp – Compromís Municipal (CM) i Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés (PSC-CP) .

A les 20 h tancaran els col·legis electorals i començarà el recompte de vots. L’escrutini és públic.

Comparteix aquest article