Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp compartiran el trenet turístic

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp compartiran el trenet turístic

Conveni trenet turístic

Regidora de Turisme de Mont-roig del Camp, Yolanda Pérez, alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Moracho, alcalde de Vandellòs-l’Hospitalet de l’infant, Alfons Garcia i regidora de Turisme de Vandellòs-l’Hospitalet, Elidia López

El trenet turístic començarà a funcionar el dia 24 de juny i circularà cada dia fins l’11 de setembre

L’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, i el de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, han signat aquest dijous al migdia un conveni de col·laboració per compartir el trenet turístic de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. En virtut de l’acord que han signat els alcaldes d’ambdós municipis, el trenet farà el recorregut per les poblacions de l’Hospitalet de l’Infant i Miami Platja. Aquesta acció conjunta i coordinada servirà per potenciar la imatge de territori.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, com a propietari del trenet, es farà càrrec de totes les despeses que es desprenen del seu funcionament i també dels ingressos que es generin de la venda de tiquets i dels anuncis de publicitat. Per la seva banda, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp aportarà 5.000 euros en concepte de col·laboració, promoció i publicitat del trenet turístic.

A més, en el conveni també s’ha estableix que els dos municipis finançaran al 50% els costos del material gràfic específic que s’editi per a la promoció del trenet i que cada municipi es farà càrrec dels costos de senyalització que s’emplaci al seu terme i de la retolació amb el seu respectiu logotip.

El servei de trenet turístic començarà a funcionar el dia 24 de juny i circularà cada dia fins l’11 de setembre i tindrà un preu de 2 euros per als adults, 1 euro per als menors de 10 anys i gratuït per als menors de 4 anys.

Els dos alcaldes han destacat els beneficis de la col·laboració entre municipis per a la promoció turística i per facilitar el trànsit de visitants entre les dues poblacions.

Comparteix aquest article