La veïna Pepi González guanya el Concurs d’Instagram i Facebook de les festes de Sant Josep

La veïna Pepi González guanya el Concurs d’Instagram i Facebook de les festes de Sant Josep

Fotografia guanyadora del Concurs d’Instagram i Facebook de les festes de Sant Josep 2017.

El Concurs d’Instagram i Facebook, organitzat per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp amb motiu de la Festa Major de Sant Josep de Miami Platja, ja té foto guanyadora. L’autora de la imatge ha estat la veïna Pepi González, una aficionada a la fotografia, que va aprofitar la cursa BTT OPEN Tarragona XC Miami Platja per prendre una instantània. L’esdeveniment va tenir lloc el passat 18 de març.

Per participar en el concurs #StJosepMiamiPlatja va triar el seu compte d’Instagram per publicar aquesta imatge que ha estat captada just a l’instant precís per enquadrar a un dels participants de la cursa.

El premi que s’endú és un àpat per a dues persones al restaurant la Borda d’En Manel de Miami Platja. Per tal de poder gaudir d’aquest premi cal que la guanyadora es posi en contacte amb el departament de comunicació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

El consistori agraeix a totes les persones que han participat en el concurs de la Festa Major de Sant Josep i encoratja a tots els usuaris d’aquesta xarxa social a continuar etiquetant el municipi en les seves fotografies.

Comparteix aquest article