VIII Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja

VIII Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja

VIII Jornades Gastronòmiques del Pop

Els 11 restaurants participants oferiran plats on el pop és l’ingredient protagonista
 

Coca de pop amb advocat i allada, maky d’arros bomba amb pop i ceba acompanyat de romesco, popets amb ceba i tomàquet o tàrtar de verdures i carpaccio de pop són algunes de les delícies culinàries que es podran degustar del 31 de maig al 14 de juny en el marc de les VIII Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja. Un total d’11 restaurants del municipi oferiran a les seves cartes originals i saborosos plats amb el pop com a ingredient protagonista.

Cartell VIII Jornades Gastronòmiques del Pop

La Diada del Pop, que es celebrarà el proper 31 de maig a la Pèrgola de la Platja Cristall, servirà per iniciar les jornades. Els participants podran degustar els plats que els restaurants han preparat per les Jornades amb el seu corresponent maridatge. El preu serà: 2 degustacions a 3€ o bé 8 degustacions a 10€ (el tiquet inclou: degustació i maridatge). La mostra gastronòmica començarà a les 11:30h i es preveuen servir més de 4.000 degustacions. Aquest any, com a novetat es realitzarà el concurs a la millor degustació on els participants podran triar quin és el millor plat de pop. 

Durant la diada es duran a terme activitats pels més petits, com inflables i un taller de plastilina, a més d’altres sorpreses. També hi haurà un servei d’autobús gratuït entre Mont-roig i Miami.  En cas de mal temps, l’acte es traslladarà al Centre Polivalent de Miami Platja. 

Durant les Jornades Gastronòmiques, per tal de gaudir del pop i de l’art de cuinar-lo, torna el TapaPop, en què els restaurants participants ofereixen el plat de pop en format “tapa” i una beguda al preu de 2,5 €. A més, tots aquells que degustin 3 tapes a 3 restaurants diferents i omplin el “passaport”, tindran premi.

També en aquesta edició, els establiments posaran a disposició dels clients que degustin un plat de pop, butlletes per entrar al sorteig d’entrades per l’Aquopolis, entrades per Port Aventura i àpats per a 2 persones als restaurants participants.

Finalment pels més petits es torna a organitzar el concurs de dibuix. Per participar-hi cal tenir entre 5 i 14 anys i elaborar un dibuix que faci referència a les Jornades Gastronòmiques del Pop en una cartolina blanca DIN-A4. Els dibuixos es poden presentar a qualsevol de les Oficines de Turisme del municipi amb les dades de contacte, abans que s’acabin les Jornades.

Les VIII Jornades Gastronòmiques del Pop estan organitzades per Mont-roigMiami Turisme i compten amb la participació dels restaurants Calma Playa Cristal, Chez Lorenzo, Eclipse, El Vaixell, Ginger Café, La Cuina, La Tasca del Joan, Miami Paradise, Os de Corneas, Osospolo i Popeye. 

Imatge portada

img_3175.jpg

Comparteix aquest article