Víkings, habitants del bosc, flautistes d’Hamelí i les aus de la pel·lícula Rio guanyen el concurs de carrosses i comparses del Carnaval 2018

Víkings, habitants del bosc, flautistes d’Hamelí i les aus de la pel·lícula Rio guanyen el concurs de carrosses i comparses del Carnaval 2018

  • Jordi Martí i Claris Baiges a Mont-roig i Juan Corominas i Marisol Marteles a Miami Platja són proclamats Reis i Reines del Carnestoltes

Els Descosits amb la disfressa Víkings del Camp, primer premi carrossa

L’originalitat de la disfressa i maquillatge, el treball confeccionat a mà, la posada en escena i coreografia en el cas de les comparses, a més dels acabats i detalls del vehicle, en el cas de les carrosses són alguns dels elements que es van tenir en compte a l’hora de premiar a les millors carrosses i comparses del Carnaval 2018, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Mont-roig i Miami Platja.

A Mont-roig el primer premi de la categoria carrossa va ser pel grup Els Descosits amb la disfressa Víkings del Camp. La segona posició va ser per la Colla Escapalics, amb la disfressa El Déu qui els va parir i el tercer lloc pel grup Gambes Gamberres amb la disfressa de Gimnastes.

Pel que fa a les comparses el primer premi se’l va endur el grup i disfressa de Flautista d’Hamelí, el segon premi va ser per la Colla dels desmanegats i la disfressa Fantasia Real i el tercer premi pels Estrellats i la seva disfressa d’ampolles de cervesa.

Seguidament i d’acord amb els premis obtinguts es va nomenar a Jordi Martí Caballé, de la colla Els Descosits, Rei Carnestoltes 2018 i a Clarís Baiges Llaó, Reina Carnestoltes 2018, de la colla El Flautista d’Hamelí.

La magia del bosque i la disfressa de fades, elfs i habitants del bosc, primer premi de carrosses de Miami Platja

A Miami Platja el primer premi de la categoria carrossa va ser pel grup La magia del bosque i la disfressa de fades, elfs i habitants del bosc. El segon premi se’l va emportar la Tribu Cherokee disfressats d’indis i el tercer premi la Pequepandy disfressats de barrufets.

De la categoria comparsa el primer premi va ser per la colla Los fiesteros caracteritzats de les aus de la pel·lícula Rio. El segon premi va ser per la colla Xerinol·la i la disfressa de Coco, el dia dels morts i finalment el tercer premi se’l va emportar el grup Toy Strellao disfressats del personatge de Toy Story.

Segons aquests premis obtinguts es va proclamar el nou Rei Carnestoltes que va ser per Juan Coromines del grup La magia del bosque i la Reina Carnestoltes Marisol Marteles de la colla Los fiesteros.

En total hi van participar prop de 40 colles entre les rues de lluïment de tarda i nit de Mont-roig i de Miami Platja.

Galeria de fotografies Carnaval 2018

 

Comparteix aquest article