Vine a la festa participativa de la plaça Miramar d’aquest dissabte 6 de maig

Vine a la festa participativa de la plaça Miramar d’aquest dissabte 6 de maig

  • També es pot participar a través del web municipal, la nova aplicació mòbil municipal i a les urnes que trobareu als comerços i establiments de la zona
  • El procés estarà obert fins al 10 de maig. Posteriorment s’analitzaran les respostes i s’elaborarà un projecte bàsic que es presentarà a la ciutadania

Per tal d’incentivar la participació en el procés de remodelació de la plaça Miramar de Mont-roig, l’Ajuntament ha organitzat una festa popular que es celebrarà aquest dissabte 6 de maig. Des de les deu del matí fins a les dues del migdia, s’han organitzat diverses activitats per convidar als veïns i veïnes a acostar-se fins a la plaça i a donar la seva opinió sobre com volen que s’inverteixin els 350.000 euros que s’han previst per a la seva remodelació.

Així, durant el matí hi haurà inflables i animació infantil i un espai per participar. Tots aquells que vulguin pronunciar-se sobre el futur de la plaça podran omplir les butlletes participatives però també podran fer propostes alternatives. En concret, es podrà decidir, entre d’altres, sobre el paper que tindran els vehicles un cop renovada la plaça, si s’ha de mantenir l’arbrat existent o el tipus d’activitats que haurà d’acollir el nou espai. Un cop recollides les aportacions, els Serveis Tècnics de l’Ajuntament elaboraran un projecte bàsic que es presentarà a la ciutadania abans d’encarregar el projecte definitiu i licitar les obres.

Oberta la participació fins al 10 de maig

El procés participatiu, que va començar el 10 d’abril i s’allargarà fins al 10 de maig, compta amb diversos canals oberts. D’una banda, les urnes que s’han instal·lat als establiments de la plaça i carrers del voltant on es poden dipositar butlletes. De l’altra, l’enquesta que trobareu al web municipal i a la nova aplicació mòbil de l’Ajuntament, Mont-roig Miami Participa.

La remodelació d’aquest espai és una de les inversions recollides en el Pressupost Municipal per aquest 2017. La reforma de la plaça així com l’impuls de la participació ciutadana en la presa de decisions al voltant de les inversions més importants del municipi també formen part del llistat d’accions aprovades dins el Pla d’Acció Municipal per a aquest mandat.

Clica a l’enllaç i respon a l’enquesta.

Participa, la teva opinió és important!

Quadríptic informatiu

Comparteix aquest article