Els voluntaris del menjador social de Miami Platja reben el reconeixement de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

Els voluntaris del menjador social de Miami Platja reben el reconeixement de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

  • Actualment el menjador social compta amb una desena de voluntaris que, de forma desinteressada, presten la seva ajuda per tal que aquest servei pugui arribar a les persones amb necessitats socials i de subsistència.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha agraït la tasca que duen a terme els voluntaris del menjador social, ubicat al casal d’avis del Centre Polivalent de Miami Platja. El consistori ha volgut valorar la seva feina en una trobada amb l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, i el regidor d’Acció Social, Enrique López, que han reconegut el seu esforç, temps i dedicació.

L’acte ha servit per debatre alguns temes i problemàtiques que es troben des del voluntariat i que caldria millorar. Així, un dels objectius principals del departament és facilitar i apropar aquest servei a totes les zones del municipi.

El menjador social treballa amb un grup format per una desena de voluntaris que, de forma desinteressada, presten la seva ajuda en les tasques del dia a dia amb l’objectiu que la gent sense recursos pugui beneficiar-se d’un àpat diari. En situacions puntuals, el servei també compta amb el suport de la Creu Roja que facilita voluntaris.

Les persones que sol·liciten i accedeixen a l’ajut poden gaudir durant sis mesos d’un àpat diari a preu simbòlic o de manera gratuïta. Actualment, al voltant d’una desena de persones es beneficien d’aquest servei que és possible gràcies a la tasca duta a terme pel voluntariat.

Comparteix aquest article