Xerrada informativa al Centre Polivalent sobre el nou Institut de Miami Platja

Xerrada informativa al Centre Polivalent sobre el nou Institut de Miami Platja

  • Aquest dimarts 14 de març a les 20.00h al Centre Polivalent tindrà lloc una xerrada dirigida a tots els pares del municipi on rebran informació sobre el futur centre educatiu que entrarà en funcionament el proper curs escolar en una xerrada

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha convocat per aquest dimarts 14 de març a les 20.00h una xerrada informativa sobre el fugur institut de Miami Platja que entrarà en funcionament el curs 2017/2018.

A la xerrada hi participarà l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, al costat del regidor d’Ensenyament, Enrique López, i diversos membres de la comunitat educativa d’aquest institut. En aquesta trobada es presentaran les novetats al voltant d’aquest institut després de la confirmació la setmana passada per part de la Generalitat de Catalunya que el proper curs escolar l’Institut de Miami Platja deixarà de ser una secció de l’Institut Antoni Ballester per passar a ser un centre educatiu independent. En la reunió els pares i mares podran preguntar i exposar totes les seves preocupacions i dubtes a l’alcalde i regidor i també a dos dels integrants de la comunitat educativa.

 

 

Comparteix aquest article