Les xerrades “Dones (Extra) ordinàries” centren la programació del Dia Internacional de les Dones a Mont-roig del Camp

Les xerrades “Dones (Extra) ordinàries” centren la programació del Dia Internacional de les Dones a Mont-roig del Camp

  • A la Casa de Cultura de Mont-roig del Camp a les 18.30 hores i a la Biblioteca Joan Miró de Miami Platja a les 19.30 hores es farà la lectura del Manifest institucional. Tot seguit tindran lloc els dos col·loquis “Dones (Extra) ordinàries” sobre el paper de la dona en l’actualitat.

Mont-roig del Camp i Miami Platja celebren el Dia Internacional de les Dones amb un conjunt d’actes per aquest dimecres 8 de març organitzats des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat i de les Dones de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Les biblioteques municipals i la Casa de Cultura de Mont-roig del Camp acolliran les diferents propostes que s’iniciaran a partir de les 18 hores amb l’activitat “Contes infantils”. Entre els actes programats destaquen els col·loquis “Dones (Extra) ordinàries”, en els quals sis professionals de diferents sectors del municipi oferiran la seva visió sobre el paper de la dona en la societat actual. El programa compta amb diferents propostes per tots els públics.

En aquest sentit, a partir de les 18 hores, els més petits podran comentar la lectura “Una princesa rebel” a la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp. Posteriorment, s’obrirà un debat entre els infants sobre les tasques domèstiques a la llar. L’activitat anirà a càrrec de la bibliotecària Judith Robert. Paral·lelament, a la Biblioteca de Miami Platja, la contacontes Imma Pujol portarà l’obra “Color Lila”.

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones també es farà la lectura del Manifest consensuat per la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis que, juntament amb els col·loquis “Dones (Extra) ordinàries”, seran els actes centrals de la programació. A partir de les 18.30 hores es llegirà el Manifest a la Casa de Cultura de Mont-roig del Camp i, tot seguit, el psicòleg, Pol Vilà, i les educadores socials, Montse Colomé i Roca Bargalló oferiran una xerrada. En aquest espai, també, es podrà visitar l’exposició de quadres i puntes de coixí a càrrec de la Unió de Dones de Mont-roig del Camp.

A les 19.30 hores a la Biblioteca Joan Miró de Miami Platja es farà la lectura del Manifest i, a continuació, hi haurà el col·loqui “Dones (Extra) ordinàries”. La directora de la revista MUM’S Magazine, Laura Aresté, l’enginyera tècnica industrial, Raquel Albesa, i l’especialista en intervenció en dones, Vanesa Escudé, oferiran la seva visió sobre el paper de les dones a l’actualitat.

Podeu descarregar el Manifest del Dia Internacional de les Dones aquí.

Comparteix aquest article