Jordi Alemany Ardit

Jordi Alemany Ardit va néixer a Amposta (Tarragona) el 15 de juliol de 1974, però, la major part de la seva infància i joventut la va passar en un petit poble prop de Saragossa on va participar molt activament de la vida social i cultural de municipi. El 2005, juntament amb la seva dona, va venir a viure a Miami Platja, on han nascut els seus dos fills.

En relació amb l’experència professional, treballa en una multinacional del sector de l’hostaleria i els serveis des de 1999. Les seves últimes responsabilitats en l’empresa han estat de gerent de restaurants, cafeteries i àrees de servei i formador d’equips a nivell nacional. En aquest sentit, compta amb formació i experiència en gestió de recursos humans, gestió de restaurants, prevenció de riscos, qualitat i sistemes APPCC.

L’any 2021 es va incorporar al govern municipal com a regidor de les àrees de Manteniment d’Espais i Equipaments i Hisenda. Segons les seves pròpies paraules “la política m’apassiona, per això no hi ha major orgull que poder ser regidor del teu municipi i treballar per millorar el dia a dia de les teves veïnes i veïns”.

Actualment, és el cinquè tinent d’alcalde i és regidor de les àrees d’Hisenda, Urbanisme, Patrimoni i Govern Obert.

Podeu consultar el document de declaració d’Activitats i Béns de  Jordi  Alemany Ardit en aquest enllaç: