Habilitats els mòduls de pagament dels carregadors semi-ràpids d’ús públic per a vehicles elèctrics

Habilitats els mòduls de pagament dels carregadors semi-ràpids d’ús públic per a vehicles elèctrics

  • Un dels carregadors instal·lats a Miami Platja.

    L’Ajuntament també ha procedit a la substitució de l’antic carregador ràpid de 50kW de potència, ubicat a l’Avinguda del Mar de Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha habilitat aquesta setmana els mòduls de pagament dels carregadors semi-ràpids per a vehicles elèctrics d’ús públic, establint un preu de 0,28€/kWh en base a l’ordenança reguladora dels preus públics del servei de recàrrega de vehicles elèctrics. El temps màxim de recàrrega per aquesta tipologia de carregadors serà de 2 hores, complint així amb el reglament regulador d’aquest servei.

Tota la informació sobre l’emplaçament i disponibilitat dels equips, així com l’activació del servei de recàrrega, es pot trobar a través de l’aplicació mòbil EVcharge.

D’altra banda, l’Ajuntament ha procedit a la substitució de l’antic carregador ràpid de 50kW de potència, ubicat a l’Avinguda del Mar de Miami Platja. Aquest ha estat reemplaçat per un nou carregador semi-ràpid amb una potència màxima de càrrega de 44kW, distribuïda en 22kW per cadascuna de les preses disponibles.

El nou carregador ja està operatiu i pot ser utilitzat per qualsevol usuari del servei mitjançant l’app EVcharge, de la mateixa manera que la resta de carregadors d’ús públic del municipi.

 

Comparteix aquest article