Nova programació municipal per a la gent gran per aquesta tardor/hivern amb activitats gratuïtes per fomentar una vida activa i sana

Nova programació municipal per a la gent gran per aquesta tardor/hivern amb activitats gratuïtes per fomentar una vida activa i sana

  • Escola de pintura, cosmètica natural, informàtica costura creativa, tallers de cos i moviment, , memòria i cistelleria, tastos de formatges o xerrades de l’Aula Universitària de la Gent Gran, entre altres, a Mont-roig i a Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha presentat la nova programació de tardor/hivern 2024-2025 dirigida a la gent gran. Aquesta oferta, que inclou una àmplia varietat d’activitats gratuïtes, té com a objectiu promoure una vida activa i saludable entre els majors de 65 anys del municipi, tant a Mont-roig com a Miami Platja.

Entre les activitats programades destaquen els tallers de pintura, costura creativa, manualitats, puntes de coixí, i escriptura creativa. També es manté l’oferta de tallers orientats a la millora del benestar físic i emocional com són els tallers de consciència corporal i respiració, memòria, mindfulness, i “Viure en positiu”. A més, es continuen oferint activitats esportives als poliesportius municipals amb sessions de gimnàstica de manteniment adaptades a totes les edats. També es manté a Mont-roig i a Miami Platja les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran de la URV amb una desena de conferències.

A Miami Platja, les activitats es duran a terme al Casal d’Avis Sant Jaume i al Poliesportiu. Entre elles, destaquen els cursos d’informàtica per a principiants, el taller d’horticultura a l’Hort Social ‘La Florida’ i els cicles de xerrades de salut comunitària, que inclouen temes com l’ús segur dels medicaments, estratègies per al desenvolupament cognitiu i emocional, i la prevenció del maltractament a la gent gran.

A Mont-roig, les activitats se centraran al Casal d’Avis i al Poliesportiu. A més de les activitats esmentades, també es realitzaran sessions de cinefòrum i un tast de formatges artesans i ecològics.

Totes les activitats són gratuïtes i cal inscripció prèvia. Les persones interessades poden inscriure’s de manera presencial als casals d’avis o als poliesportius de Mont-roig i Miami Platja, o bé obtenir més informació trucant al departament de Gent Gran de l’Ajuntament al 671 001 249 o al 679 041 961.

Tota la informació i el formulari d’inscripció es pot trobar al fulletó informatiu disponible als casals i en línia a través del web de l’Ajuntament en aquest enllaç. 

 

Comparteix aquest article