​​​​​L’Ajuntament de Mont-roig del Camp suspèn diversos actes pel Coronavirus, entre ells els de Sant Josep i la Gala de l’Esport

​​​​​L’Ajuntament de Mont-roig del Camp suspèn diversos actes pel Coronavirus, entre ells els de Sant Josep i la Gala de l’Esport

  • La mesura té com a objectiu col·laborar en la contenció del Covid-19 i els seus efectes a la població, encara que de moment no s’ha detectat cap cas al nostre municipi

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit aquest matí suspendre algunes de les activitats previstes pels pròxims dies com a mesura de prevenció i contenció del Covid-19. En concret, el consistori ha decidit ajornar les Festes de Sant Josep de Miami Platja, que s’havien de celebrar del 19 al 22 de març. També s’ha ajornat fins a una data per determinar més endavant la tercera edició de la Gala de l’Esport que s’havia de fer aquest diumenge 15 de març al Poliesportiu Municipal de Mont-roig.

A més d’aquests actes de gran concurrència prevista, també s’han suspès actes i activitats adreçats específicament a la gent gran i als infants i joves del municipi. La resta d’activitats programades, de moment, es mantenen tal com estaven previstes, encara que en les pròximes hores podrien afegir-se nous ajornaments o suspensions. Les persones que han comprat entrades anticipades o tiquets per algunes activitats de pagament que han quedat anul·lades podran demanar que es tornin els diners.

Recomanacions d’Ensenyament sobre la població escolar

La decisió d’ajornar o suspendre tots aquests actes ve donada per la voluntat de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per col·laborar en la contenció del Covid-19, el coronavirus. Se segueixen així, també, les recomanacions del Departament d’Educació de la Generalitat sobre la població escolar i que insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament.

Respecte de l’activitat esportiva, el consistori de Mont-roig del Camp recomanarà als diferents clubs del municipi que suspenguin les activitats que hagin de tenir lloc a les instal·lacions esportives municipals. De fet, s’està a l’espera que en les pròximes hores la Secretaria General de l’Esport prengui una decisió sobre el futur de les competicions esportives de base.

Mitjans telemàtics per a l’atenció de la ciutadania

El consistori demana a la ciutadania que hagi de fer qualsevol tràmit amb l’Ajuntament que ho faci a través de la Seu Electrònica, i recorda que en aquest portal es poden fer els mateixos tràmits que en la modalitat presencial. Així mateix, per a les consultes o peticions d’informació, l’Ajuntament demana a la ciutadania que s’informi a través del telèfon 977 837005 o del correu electrònic ajuntament@mont-roig.cat.

Sense casos locals

Fins al moment, no s’ha detectat cap cas de persona afectada pel coronavirus al nostre municipi, però es recorda a la ciutadania que qualsevol persona que presenti símptomes com febre, mal de coll, etc, s’ha de posar en contacte obligatòriament amb el telèfon 061 Salut Respon i seguir les seves recomanacions i els protocols previstos.

Comparteix aquest article