13è Concurs de punts de llibre de les biblioteques municipals

13è Concurs de punts de llibre de les biblioteques municipals

  • En aquesta edició, la temàtica dels punts de llibre haurà de centrar-se en les roses. Els treballs s’han de presentar a les biblioteques abans del 8 d’abril

Les biblioteques Joan Miró i Miramar tornen a organitzar el Concurs de punts de llibre, que enguany ha arribat a la tretzena edició. En aquest cas, la temàtica del certamen són les roses. Els treballs es poden presentar a les mateixes biblioteques fins al 8 d’abril dins d’un sobre tancat on s’han d’incloure les dades de l’autor/a.

Bases generals del 13è Concurs de Punts de llibre de les biblioteques Joan Miró i Miramar

Els punts de llibre han d’estar fets per una cara i han de tenir una mida de 6×18 cm. Les creacions poden ser en qualsevol tècnica de dibuix o pintura i el seu disseny pot presentar-se en color o en blanc i negre.

El concurs compta amb quatre categories. La categoria infantil s’ha dividit en dos grups, l’infantil A i el B. Pel que fa a l’A, s’inclouen els treballs d’autors que tenen fins a 6 anys, i pel que fa a l’infantil B, fins a 12 anys. La categoria juvenil conté els treballs de persones fins a 17 anys i, per últim, la categoria d’adult és a partir de 18 anys.

En aquest sentit, es farà el lliurament de premis per modalitat. Per tant, cada categoria tindrà el seu guanyador. Tot i això, si el jurat ho veu necessari, es podran concedir accèssits si la qualitat dels punts de llibre ho requereix.

 

 

Comparteix aquest article