Alumnes de l’escola Marcel·lí Esquius presenten a Reus un projecte sobre l’estany Gelat

Alumnes de l’escola Marcel·lí Esquius presenten a Reus un projecte sobre l’estany Gelat

  • L’Alcalde va voler fer costat als alumnes en la promoció d’aquest espai del municipi

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho i la regidora de Cultura, Núria Esquius van acompanyar als alumnes i docents de l’Escola Marcel·lí Esquius en la presentació d’un projecte sobre l’Estany Gelat a Reus. L’acte, que va tenir lloc aquest dissabte, forma part del programa “Connectats al territori” on hi van participar 22 escoles.

Les alumnes Maria Baquer i Helena Ros, van defensar a la capital del Baix Camp aquest paratge natural del nostre municipi, tot explicant la seva singularitat i convidant a tota la comarca a visitar-lo i a gaudir-ne.  Dies abans, els alumnes de 4rt ja havien vingut a l’Ajuntament per tal d’explicar el seu treball i donar a conèixer al consistori el seu estudi així com allò que creuen que es podria millorar d’aquest entorn. Es tracta d’un treball que han titulat Estany gelat/salat  i que presenta què és l’aiguamoll i realitza una ruta amb diversos punts de parada.

A través d’aquest projecte els alumnes han creat un codi QR amb informació d’un recorregut entre l’escola i l’aiguamoll. Aquest codi es preveu que posteriorment es posi al mateix Estany Gelat per tal que qui vulgui tingui accés a aquesta ruta.

Comparteix aquest article