Alumnes de l’Institut Miami ensenyen informàtica a la gent gran

Alumnes de l’Institut Miami ensenyen informàtica a la gent gran

Les classes es realitzen a l’Aula d’informàtica del Casal Sant Jaume

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del departament de Serveis Socials, ha donat suport a la iniciativa de l’Institut Miami d’oferir classes d’informàtica als usuaris del Casal d’Avis Sant Jaume de Miami Platja.

Es tracta d’un taller d’informàtica per a gent gran impartit pels alumnes de 1r d’ESO a les instal·lacions del Casal. La proposta té múltiples objectius, un dels quals és aprofitar les habilitats i coneixements dels joves estudiants sobre noves tecnologies per disminuir les dificultats amb què es troben les persones grans a l’hora d’utilitzar-les.

La proposta de treball comunitari s’ha iniciat aquesta setmana i està previst que s’allargui fins a finals del mes de maig amb un total de 15 sessions d’una hora setmanal.

El taller està emmarcat dins el Projecte de Servei a la Comunitat, el qual s’inicia a l’Institut de Miami de manera transversal a primer de l’ESO per tal de sensibilitzar alumnes i famílies, des de bon començament de la Secundària, a viure aquestes activitats altruistes com a aprenentatges que els ensenyaran a enriquir-se com a persones i, consegüentment, a contribuir activament des del seu lloc a generar canvis en la comunitat.

“Tots som mestres i tots som aprenents”, és el títol d’aquesta proposta que servirà perquè cadascun dels participants aporti el seu bagatge, experiència, coneixements i alhora crear connexions que incrementin el sentiment de confiança i vàlua personal, cadascú des del seu lloc, connectant dos moments vitals en la vida de les persones.

La iniciativa ha estat aplaudida pels avis i àvies del Casal i per l’Ajuntament que ha mostrat el seu entusiasme davant d’una proposta que s’espera que sigui beneficiosa per totes les parts.

Comparteix aquest article