Alumnes de primària de l’escola Marcel·lí Esquius visiten les oficines municipals de l’Ajuntament

Alumnes de primària de l’escola Marcel·lí Esquius visiten les oficines municipals de l’Ajuntament

  • Els nens i nenes li han presentat a l’Alcalde un projecte que han realitzat sobre l’Estany gelat
Alumnes de 4rt de l'escola Marcel·lí Esquius

Alumnes de 4rt de l’escola Marcel·lí Esquius

Un grup d’alumnes de quart curs de l’Escola Marcel·lí Esquius de Miami Platja han visitat aquest matí les oficines municipals de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. L’alcalde, Fran Morancho, la regidora de Cultura, Núria Esquius i el regidor d’Educació, Enrique López, els han rebut i els han convidat a conèixer el personal tècnic i administratiu que treballa al consistori.

Els nens i nenes han aprofitat la visita per presentar un projecte que han realitzat sobre l’Estany gelat. El treball s’emmarca en el programa “Apadrinem el nostre patrimoni”, que es realitza a una vintena de centres educatius del Baix Camp. A més, coincidint amb la visita a l’Ajuntament els alumnes li han explicat a l’Alcalde alguns dels aspectes que creuen que es podrien millorar d’aquest entorn natural.

Després de l’exposició del projecte, els escolars han realitzat una visita per les instal·lacions i han pogut veure com s’organitza internament l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, així com quines són les tasques que es realitzen als diversos departaments. En aquest sentit, han visitat l’OMAC, l’oficina de comunicació i Pla de Barris, entre altres, i els mateixos treballadors municipals els han explicat quina és la seva feina. Morancho ha obsequiat als alumnes amb un diploma, un pin i una motxilla de record de l’Ajuntament.

Comparteix aquest article